Onvoorwaardelijk verbonden
We verbinden oplossingen aan uitdagingen, families aan zorgplannen, partners aan vraagstukken en naaste buren aan onze omgeving. We betrekken alles en iedereen die een bijdrage kan leveren aan ons hoger doel én zorgen ervoor dat ze verbonden blijven.

Grenzeloos plezier
Van de tuinen tot de wandelgangen tot de huiskamers en de kantoren: bij Zideris is plezier zicht- en voelbaar aanwezig. Bij cliënt, bij familie, bij medewerker en bij samenwerkingspartner. Plezier is niet alleen een kernwaarde, maar zelfs een voorwaarde om de zorg te bieden zoals alleen Zideris dat kan.

Uitgesproken open
We heten iedereen welkom. Ontvangen je met open armen. We zien jou. Staan open voor iedereen. Zijn onderzoekend en nieuwsgierig. Elke dag weer staan we met een gezonde portie persoonlijke aandacht voor je klaar, zodat jij diezelfde aandacht weer met anderen kan delen.

Eigenzinnige vakmensen
Zideris is altijd op zoek naar de beste balans tussen vakmanschap en gevoel. We weten wat er nodig is en voelen aan wat voor jou belangrijk is. Dit leidt tot liefdevolle zorg, vanuit een professioneel kader. We vullen elkaar aan. Spreken elkaar aan. Alles wat nodig is om het beste in onszelf naar boven te brengen en te ontdekken.