Epe
't Schip

Bij het arbeidstrainingscentrum ‘t Schip in Epe kun je een zinvolle en betekenisvolle invulling aan je dag geven.

Lees meer
De Bilt
Atelier Ziejewel

Atelier Ziejewel is een dagbestedingslocatie van Zideris in De Bilt. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Lees meer
Rhenen
Bantuinweg

Bantuinweg is een woonlocatie van Zideris in Rhenen. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Lees meer
Wageningen
Belmonte Arboretum en Theetuin

Belmonte Arboretum en Theetuin is een dagbestedingslocatie van Zideris in Wageningen. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Lees meer
Rhenen
Berg 1-3

Berg 1-3 is een woonlocatie op het terrein van Zideris in Rhenen. Hier kun je wonen als je intensieve zorg nodig hebt.

Lees meer
Rhenen
Berg 2-4 - Rhenen

Berg 2 en 4 zijn woonlocaties op het terrein van Zideris in Rhenen. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Lees meer

Zoeken

Banners Website 350X205 Aanmelden6

Wil je graag bij ons wonen of werken? Meld je dan nu aan.

Veelgestelde vragen

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.

We praten heel graag met jou over wat jij belangrijk vindt. Wat vind jij bijvoorbeeld leuk om te doen? Waar wil je werken en wat zou je willen leren? En waar heb jij begeleiding bij nodig? Over al deze dingen maak je afspraken met de begeleiding. Deze afspraken komen in jouw persoonlijk plan te staan. Elk jaar kijken we of het plan nog klopt. Dat doen we samen met jou, en soms ook met je ouders of vertegenwoordigers. Zo zorgen we ervoor dat we je ondersteunen op een manier die bij jou past. We willen namelijk dat jij het naar je zin hebt, want pas dan zijn ook wij blij!

Als je meer wilt weten over wonen of andere zorg bij Zideris, dan kun je Zideris Klantcontact bellen of e-mailen. Wil je graag eens een woning zien? Dan leiden we je met plezier rond en vertellen we je alles over de locatie en hoe het is om te wonen bij Zideris.

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!