Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk direct onze vacatures

Een baan die bij jou past

Om goede, eigenzinnige zorg te kunnen blijven leveren, hebben we jouw vakmanschap hard nodig. Vind je het leuk om écht betekenisvol werk te doen, en je in te zetten voor een organisatie die werkt vanuit een diepe overtuiging? Kijk je ernaar uit om jouw bijdrage te leveren binnen een zelf-organiserend team? Twijfel dan niet en...

Solliciteer op de baan die bij jou past!

Wat betekent werken bij Zideris

Als je bij Zideris werkt, dan doen jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking een beroep op jouw professionele begeleiding en ondersteuning. Onze organisatie is kleinschalig en heeft een eigen gezicht: we werken vanuit de overtuiging dat de beste zorg die we kunnen leveren 'eigen' en 'zinnig' zou moeten zijn.

Lees meer over werken bij Zideris in de folder 'Vind jouw werkplezier bij ons'.

Eigenzinnige zorg en Gentle Teaching

We laten de mensen die wij begeleiden zoveel mogelijk meebeslissen over hoe we ze helpen. We willen namelijk dat ze zeggenschap houden over hun eigen leven en zorg ontvangen op een manier die goed bij ze past. Daarnaast handelen we altijd vanuit gelijkheid, en maken we een warme connectie met de mensen die we begeleiden. Dit doen we vanuit de grondhouding en methodiek Gentle Teaching. Zo weten we zeker dat we in ons werk zoveel mogelijk rekening houden met persoonlijke wensen. We zetten elke dag alles op alles om de mensen die we ondersteunen zoveel mogelijk levensgeluk te brengen.

Bekijk direct onze vacatures

 

Afdeling P&O Zideris

Stage lopen

Wij bieden stageplaatsen aan voor beroepsopleidingen in het HBO en het MBO.

Lees meer

Leerling worden

Wil je werken bij Zideris, maar heb je niet het juiste diploma? Bij ons kan je leren en werken combineren

Lees meer

Goede werkgever

Bij ons heb je prima arbeidsvoorwaarden. We vallen onder de cao gehandicaptenzorg.

Lees meer

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ons?

 

Stuur een open sollicitatie

Open sollicitaties zijn bij ons altijd welkom! Je kunt daarvoor ons sollicitatieformulier invullen of mailen naar vacature@zideris.nl

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een verlofregeling en reiskostenvergoeding, zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Bij Zideris kun je daarnaast ieder jaar gebruik maken van de werkkostenregeling (WKR) tot € 450,- waar je fiscaal voordeel van hebt. De WKR kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het kopen van een mobiele telefoon of een sportabonnement.