Zideris is een eigenzinnige organisatie. Onze medewerkers zijn allemaal professionals, die jou graag willen helpen om alles uit het leven te halen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom werken we heel nauw samen. Met jou, met je familie, je vrienden en iedereen die een belangrijke rol speelt in jouw leven. Zo weten we zeker dat alles wat we doen past bij de manier waarop jij je leven wil leiden, en dat we een zinvolle bijdrage leveren aan jouw levensgeluk. 'Eigen' en 'zinnig' dus!

Onze meerjarenstrategie

Met onze meerjarenstrategie hebben we thematisch onze koers uitgezet voor de komende jaren. Deze strategie bepaalt wat onze ambities zijn. Het thema van onze nieuwe meerjarenstrategie is 'Eigenzinnig verbonden'. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We geloven namelijk heel erg in 'samen'. Relaties geven het leven veel kleur. Ze maken het leven écht plezierig en dragen sterk bij aan je levensgeluk. Mensen die begeleiding nodig hebben, vinden het bouwen aan en onderhouden van relaties soms best lastig. Wij helpen daarbij door leuke, plezierige en inspirerende verbindingen tussen mensen tot stand te brengen, het liefst midden in de samenleving. Naast 'samen', vinden we 'eigen' ook heel belangrijk. Je mag je eigen keuzes maken en we willen dat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. Daarnaast is 'zinnig' natuurlijk ook een belangrijk sleutelwoord. We vinden dat alles wat we voor je doen, zinvol moet zijn, in de zin dat het moet bijdragen aan jouw welzijn. 'Eigenzinnig verbonden', dus! 

Directie Zideris

Bert Ferwerda, directeur a.i.

Het managementteam bestaat uit de directeur, bestuurssecretaris, strategisch manager en de managers en adviseur ondersteunende diensten.

Zorggroep De Opbouw

Zideris is onderdeel van Zorggroep De Opbouw, samen met zorgorganisaties Silverein en Prinsenstichting. De Zorggroep heeft een Raad van Bestuur, directieraad en Raad van Toezicht. De directeur van Zideris zit in de directieraad.

In de ondersteuning werken de organisaties samen in groepsondersteuning Zorggroep de Opbouw.

Lees meer over de gezamenlijke missie en visie.