Het was weer tijd voor Satya's halfjaarlijkse bezoek aan haar tandarts Rob de Bruin. Satya woont op een woonlocatie van Zideris in Veenendaal en komt samen met haar moeder twee keer per jaar naar de mondzorgafdeling van Zideris in Rhenen.

Maar dit is geen gewoon tandartsbezoek. Iedere afspraak begint namelijk met een muzikale verrassing. Voordat de controle begint, speelt Satya altijd een paar muziekstukken op haar viool. Tandarts Rob is ook muzikaal, hij speelt bastuba bij Ons Genoegen in Rhenen. Naast het controleren van haar gebit steunt hij haar ook in het muziek maken. We luisteren samen naar de stukken die ze het afgelopen halfjaar heeft ingestudeerd. Wat genieten we hier samen van!

Na haar optredens applaudisseren we allemaal vol bewondering. Dan is het tijd voor de controle. Satya vindt het wel spannend, vooral als er misschien een gaatje gevuld moet worden. Gelukkig voelt ze zich veel meer op haar gemak. Door eerst muziek te maken en haar passie te kunnen uitvoeren, wordt zo’n tandartsbezoek een stuk minder spannend. Dat noemen wij eigenzinnige zorg!