Net als ieder ander wil jij vast ook een steentje bijdragen aan de samenleving. Je nuttig maken op een manier waar niet alleen jij, maar ook de mensen om je heen blij van worden. Doen wat je leuk vindt, alleen, of juist samen met aardige mensen. Dat wil toch iedereen?

Betekenisvol werk

Bij Zideris helpen we je om te ontdekken wat je kunt en wat je leuk vindt. Maar we kunnen je ook helpen om nóg beter te worden in wat je al kunt. Ook als je niet bij ons woont kun je via Zideris een dagbestedingsplek of een werkplek krijgen. We helpen je zoeken naar een prettige werkplek, waar je met leuke collega's aan de slag kunt. Zo helpen we jou om een zinvolle invulling aan je dag te geven. Dat doen we midden in de samenleving. Een fijne, nuttige invulling van je dag zorgt ervoor dat je je goed voelt. Je doet namelijk écht mee met alle andere mensen, en daar word je zelfstandig en zelfverzekerd van.

Wat je allemaal kunt doen

Je kunt bij ons heel veel verschillende dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken met dieren, of lekker druk zijn in de buitenlucht? Wil je werken met je handen, met techniek, of juist heel creatief bezig zijn? Dat kan allemaal op één van onze dagbestedingslocaties, maar ook bij een echt bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een groenteboer, de bibliotheek, een school, een restaurant of een winkel. Er is voor iedereen wel wat leuks te vinden.

Lees meer over werken en dagbesteding in de folder 'Werkgeluk bij Zideris'

Dagbesteding

Bij Zideris hebben we veel verschillende dagbestedingsprojecten in Utrecht, Gelderland en Noord Holland. Hier kun je leuke dingen doen, veel leren, hard werken, creatieve dingen doen, en nog heel veel meer.

Lees meer
Werken

Wil je werken bij een echt bedrijf, midden in de samenleving? Wij weten veel leuke werkgevers, waar je flink je handen uit de mouwen kunt steken. Wij hebben fijne contacten met deze bedrijven, zodat je er met goede begeleiding aan de slag kunt.

Lees meer
Zideris Klantcontact

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Voordat we op zoek gaan naar geschikt werk, gaan we samen bekijken wat je al weet, wat je kunt en wat je leuk vindt om te doen. Als we dat weten, kunnen we samen op zoek naar een leuke werkplek. Als je op de dagbesteding gaat werken, is er een werkbegeleider die je helpt op je werkplek. Ga je bij een bedrijf werken? Dan krijg je op je werkplek begeleiding, en krijg je steun van de Zideris Jobcoach.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.