12 juni 2024

Vorige week bezochten Alies van vrijwilligerswerk en Joost van klantcontact het kennismakingsbezoek van de nieuwe burgemeester van Zeist, Joyce Langenacker. Op de ochtend van 12 juni bracht de burgemeester een bezoek aan verschillende buurten. Organisaties zoals goede doelen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de wijk, waren uitgenodigd om kennis te maken met de burgemeester, waaronder IVN, de kerk en Basisschool Oud Zandbergen. Omdat Zideris twee woonlocaties in Huis ter Heide heeft, waren ook wij uitgenodigd.

De verschillende organisaties verzamelden zich in woonzorgcentrum Vredenoord. Tijdens de kennismaking mocht iedere organisatie zich kort voorstellen en iets vertellen over hun activiteiten. De wijkmanager begeleidde het geheel. We zaten in een kring aan tafels en kregen de kans om te vertellen over onze werkzaamheden in de wijk. De burgemeester stelde vragen tijdens het voorstelrondje om zo de organisaties beter te leren kennen.

Onder het genot van een lekkere koek en koffie hebben we met elkaar gesproken en genetwerkt. Het was een geslaagde bijeenkomst!