14 juni 2024

Vorige week vrijdag organiseerden Zideris in samenwerking met Veens Welzijn tijdens de Prokkelweek een Prokkelbingo bij dagbestedingslocatie Zihieris in Veenendaal! De Prokkelweek is een initiatief van Stichting Prokkel waarin ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking worden georganiseerd om een inclusievere samenleving te bevorderen.

Cliƫnten van Zideris en bingo liefhebbers kwamen samen voor een gezellige middag vol spannende momenten. Er werden veel getallen afgestreept en meerdere keren klonk er een enthousiaste "Bingo!" door de zaal.

Bij de bingo mocht iedereen die een winnend kaartje had een cadeautje uitzoeken van de cadeautafel. Dit zorgde voor extra spanning en plezier. De prijzen voor de bingo werden gesponsord door lokale ondernemers uit het centrum van Veenendaal, waaronder Puur Blauw, De Duck, LEF!, Jamin, De Buffel, Het Kaashuis, Visspecialiteit Corridor, en Boekenvoordeel. Dankzij hun bijdragen ging iedereen met een leuke prijs naar huis.

We willen wederom alle vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen om dit mogelijk te maken. Hun inzet zorgde voor een onvergetelijke middag vol plezier en verbinding.

Voor meer informatie over de Prokkelweek en de waardevolle ontmoetingen die deze mogelijk maakt, kunt u terecht op www.prokkel.nl. Stichting Prokkel zet zich het hele jaar door in voor een inclusievere samenleving door middel van prikkelende ontmoetingen.