Roswitha En Dianne, Weverij Veenendaal Foto Niek Stam 07173
Werkplezier - Dianne en Roswitha op hun plek bij Zideris in Veenendaal

Roswitha Lammers  en Dianne ter Maaten zijn weer ‘thuis’ bij Zideris. Na een uitstapje buiten de deur van Zideris, zijn ze weer terug in het voor hun vertrouwde Veenendaal. “Werken met deze doelgroep is zo leuk. Bovendien heerst er een fijne werksfeer”, zo zeggen ze allebei.

Lees meer
Gt Logo
Verbinding en ontmoeting tijdens Gentle Teaching studiedag

‘Wie G zegt moet ook T zeggen’ was het thema van de inspirerende en verbindende Gentle Teaching studiedag, waarbij zo’n 200 deelnemers aanwezig waren. Een terugblik op deze inspirerende dag.

Lees meer
Bord Zideris Nieuwe Huisstijl
‘Samen in de wijk!’ Succesvolle buurtparticipatie in Huis ter Heide

Bij Zideris in Huis ter Heide, zijn er op woonlocatie Rembrandtlaan 20-22 bouwplannen om de villa en de omgeving nog mooier te maken en af te stemmen op de wensen van de bewoners. Zideris vindt het belangrijk dat de buurt goed op de hoogte is van wat zich bij Zideris en rondom de grote villa afspeelt, zo ook van deze bouwplannen. Daarom zijn onze Zideris collega’s, cliënten en de buurtbewoners actief aan de slag met zogenaamde buurtparticipatie.

Lees meer
Teamfoto Zideris Kostverloren, Veenendaal Foto Niek Stam 05524 2
Gentle Teaching in de praktijk: team Kostverloren

Kostverloren, een woonlocatie van Zideris in Veenendaal, bestaat uit zeven medewerkers die al heel lang met elkaar samenwerken en zijn uitgegroeid tot een hecht team.

Lees meer
Zideris Mijdrecht, Proostdijstraat, Wonen Foto Niek Stam 7358
Zideris Proostdijstraat zoekt de buurt op!

Meer verbinding met de buren, elkaar (her)kennen en op straat zo nu en dan een praatje maken. ‘Samen in de buurt’ is een thema waaraan in veel wijken gewerkt wordt. Ook de bewoners en medewerkers van Zideris Proostdijstraat in Mijdrecht willen met deze uitdaging aan de slag.

Lees meer
Zideris Magazine Oktober 2022
Zideris Magazine oktober 2022

Zideris Magazine oktober 2022 is uit. Boordevol verhalen van onder meer clienten die vertellen over wonen bij Zideris, hun dagbesteding. Ook lees je meer over ABCDate en over het belang van gezond, gevarieerd eten en voldoende lichaamsbeweging.

Lees meer
Campagnevlag Duurzaamheid
Samen aan de slag tegen energieverspilling

Tijdens de energiecampagneweek ‘Duurzame Zorg. Daar wordt toch iedereen beter van?’ (10 t/m 14 oktober 2022) voeren we met meer dan 175 zorginstellingen, een medewerkerscampagne tegen energieverspilling.

Lees meer
Ondertekening Buitentuin
Voortzetting samenwerking Zideris en Stichting Buitenzorg

Een mooi moment vorige week op de BuitenTuin in Veenendaal: de ondertekening van het nieuwe contract tussen Zideris en Buitenzorg. Met deze voortzetting van de samenwerking gaan we verder werken aan een mooie, actieve en duurzame dagbesteding waarbij onze cliënten zorgen voor de dieren en/of werken op de BuitenTuin met ondersteuning van vrijwilligers.

Lees meer
Paul En Gerda Fysiozwemmen
Vrijwilliger(s) fysiozwemmen (2 uur op vrijdagochtend) (locatie Rhenen)

Onze cliënten gaan met veel plezier elke vrijdagochtend fysiozwemmen in het zwembad boven aan de Cuneraweg in Rhenen. De fysiotherapeuten komen echter handen te kort bij het aan- en uitkleden van de cliënten en het tussendoor terugbrengen van de cliënten naar hun woonlocatie. Ook is er een wachtlijst voor cliënten die  willen fysiozwemmen. Met extra handen kunnen we ook deze cliënten fysiozwemmen aanbieden!

Lees meer
Boostervaccinatie1 (1)
Zideris staat samen sterk – cliënten en medewerkers ontvangen boostervaccinatie

Zideris staat samen sterk – cliënten en medewerkers ontvangen boostervaccinatie

Lees meer
Zideris Veenendaal, Onze Winkel Erf, Ronde Erf, Dagbesteding Foto Niek Stam 5136
Buurtsuper Onze Winkel zoekt nieuwe collega’s - Participerende dagbesteding

Buurtsuper Onze Winkel zoekt nieuwe collega’s!

Word jij de nieuwe collega van Erwin bij deze participerende dagbesteding?

Erwin werkt al bij Onze Winkel Noord aan het Ronde Erf in Veenendaal sinds de opening, nu ongeveer 30 jaar geleden. Beide locaties (Noord en Zuid) zoeken nieuwe collega’s.

Lees meer
Kaatje Katoo
Cliënten van Zideris dragen bij aan een duurzame samenleving

Meedoen in de maatschappij. Dat willen de cliënten van Zideris. Mooi is dan ook het contact dat tot stand is gekomen tussen Zideris en Kaatje Katoen, een webshoponderneming in Wageningen die duurzaamheid centraal heeft staan.

Lees meer