Oktober-editie Zideris Magazine, lees ‘m nu!

De nieuwe editie van het magazine bevat weer boordevol mooie verhalen van cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Lees meer
Met elkaar zorgen we ervoor dat de zorg duurzaam wordt!

Tijdens de campagneweek ‘Zorg voor energie’ (9 tot en met 13 oktober) voert Zideris met bijna 200 zorginstellingen een campagne tegen energieverspilling

Lees meer
Internationale Gentle Teaching conferentie: mooie, verrijkende dagen

Op 4, 5 en 6 september heeft de internationale Gentle Teaching conferentie plaatsgevonden in Portugal. Zideris was daar bij!

Lees meer
Op 20 september opent de leukste winkel om je cadeaus te kopen

Officiële opening Kadolokaal, winkel met uniek concept. In de winkel worden duurzame (lokale) producten verkocht én producten met een verhaal.

Lees meer
Burgemeester Kats opent vernieuwde BuitenTuin

Na twee jaar van voorbereidingen en uitvoering is op maandag 4 september de nieuw ingerichte BuitenTuin van Stichting Buitenzorg in Veenendaal feestelijk geopend.

Lees meer
40e Truckerdag succesvol gevierd

De 40e viering van de Truckerdag op zaterdag 2 september jl. was een groot succes.

Lees meer
Bert Ferwerda interim directeur bij Zideris

Bert Ferwerda is interim directeur bij Zideris. Rob van Zwieten heeft onlangs, in goed overleg besloten, Zideris en Zorggroep De Opbouw te verlaten.

Lees meer
Opening vernieuwde BuitenTuin van Stichting Buitenzorg

Na twee jaar van voorbereidingen en werkzaamheden wordt op maandag 4 september de nieuw ingerichte BuitenTuin van Stichting Buitenzorg in Veenendaal geopend

Lees meer
Zihieris verhuist naar Raadhuisplein

Zihieris verhuist naar het Raadhuisplein 1A in Veenendaal.

Lees meer
Eerste ZideRit De Ronde Venen succesvol verlopen

Afgelopen zondag, 23 juli, werd de eerste 'ZideRit’ gehouden in Mijdrecht. Thomas en Laura Eekels, bekend als organisatoren van de jaarlijkse Oldtimer Middag Mijdrecht, hadden al eens met twee bewoners van Zideris een toertje gemaakt in hun oldtimer.

Lees meer
40e editie Truckerdag op 2 september 2023

Zet het vast in de agenda! Op zaterdag 2 september 2023 vieren Zideris en de Veenendaalse Truckers Vereniging (VTV) een heel speciaal jubileum: de 40ste  Truckerdag!

Lees meer
Kom jij op 18 juni a.s. ook naar het 'Circus van de Zorg'

‘Circus in de Zorg’ zet in juni haar tent op bij het hoofdgebouw van Zideris in Rhenen. Het wordt weer een groot feest. Iedereen is welkom om dit mee te maken. Er zijn nog kaarten voor alle tijdstippen beschikbaar!

Lees meer