Bilthoven, 30 mei – Op donderdag 30 mei jongstleden organiseerde Samen voor de Bilt de 9e editie van de Biltse Beursvloer, ditmaal gehouden in Het Nieuwe Lyceum te Bilthoven. Ook Zideris was van de partij op dit sprankelende ontmoetings- en netwerkevenement, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen om afspraken te maken waarmee ze iets voor elkaar kunnen betekenen, zonder dat er geld aan te pas komt.

Tijdens deze bijzondere beursvloer ontstond er een mooie match tussen Zideris en Poonawalla Science Park (PSP). PSP is verantwoordelijk voor het vastgoedmanagement, onderhoud en beheer van gebouwen, installaties en infrastructuur voor bedrijven en organisaties die gevestigd zijn op het Utrecht Science Park Bilthoven.

Wilma Witkamp van PSP bood graag twee laptops aan voor de cliënten van dagbesteding Kozi. Voor sommige spelletjes die onze cliënten graag spelen, is een laptop namelijk noodzakelijk. Als tegenprestatie ontving Wilma een mooie gevulde tas met knutselwerkjes, gemaakt door de cliënten van Kozi.

Deze mooie uitwisseling benadrukt de kracht en het belang van samenwerken. Wij zijn dankbaar voor de gulle bijdrage van PSP; onze cliënten zullen er veel plezier aan beleven.