Word jij de nieuwe collega van Erwin bij deze participerende dagbesteding?

Erwin werkt al bij Onze Winkel Noord aan het Ronde Erf in Veenendaal sinds de opening, nu ongeveer 30 jaar geleden. Beide locaties (Noord en Zuid) zoeken nieuwe collega’s.

Melissa, begeleider van Erwin vanuit Zideris, vertelt: “Bij Onze Winkel werken we hard, maar houden we ook een gezellig praatje. Erwin vertelt over zijn werk: ‘Ik werk drie dagen per week (maandag, dinsdag en donderdag). Dan vul ik vakken, plak ik prijzen op producten, maak ik alles netjes en pak ik boodschappen van de klanten in.“ “En in coronatijd?’ vraagt Melissa. “Dan  maak ik kassamandjes schoon”, zegt Erwin opgetogen. “Dat wordt erg gewaardeerd door onze klanten”, aldus Melissa.

“We kunnen nieuwe collega’s goed gebruiken”,vervolgt Melissa. “Met name achter de kassa. De winkel is 6 dagen per week open. Werk je een dag in het weekend, dan ben je een dag doordeweeks vrij. Dit geldt voor allebei de locaties, Noord-en Zuid.”

Erwin besluit: “Ik vind het gezellig bij Onze Winkel met mijn begeleiders en collega’s. En ik vind de werkzaamheden die ik doe leuk. Nieuwe collega’s zijn enorm welkom!.”


Kom jij ook werken bij Onze Winkel?
Heb je een VG-indicatie, ben je enthousiast, wil je hard werken, maar houd je ook van gezelligheid en humor. En sta je er voor open om 1x in de maand op zaterdag te werken? Dan zoekt Onze Winkel jou!

Wat is Onze Winkel?
Onze winkel is een buurtsuper en een dagbestedingslocatie van Zideris. Onze Winkel heeft twee locaties: één in Veenendaal Noord, deze bestaat sinds ruim 25 jaar en één in Veenendaal Zuid, geopend in 2019.

Wat ga je doen?
Van inpakwerkzaamheden, vakkenvullen tot aan kassa werkzaamheden, er is veel mogelijk. We kijken naar wat bij jouw past en kijken naar jouw mogelijkheden en groei.

Wat vragen we?
Voor locatie Zuid is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, je wordt alleen begeleid vanuit de winkel. Je werkt zelfstandig, er is geen begeleiding van Zideris aanwezig. Bij locatie Noord is er dagelijks begeleiding aanwezig. Je doet alle werkzaamheden samen/ in overleg met met begeleiding.

Interesse?
Stuur een e-mail naar klantcontact@zideris.nl of bel naar 088 513 2513 en vraag naar de afdeling Klantcontact.