Onze Winkel 't Erf

Veenendaal

Onze Winkel 't Erf is een dagbestedingslocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Over Onze Winkel 't Erf

Onze Winkel 't Erf staat in een klein winkelcentrum in een woonwijk in Veenendaal. De winkel bestaat uit een verkoopruimte met koelingen, schappen en rekken. We hebben een magazijn waar we inpakken en waar de wasmachine en droger staan. Er is ook een buitenmagazijn voor opslag en natuurlijk een gezellige kantine met een keukentje, een kantoor en toiletten.

Wat je bij ons doet

Als je komt werken in Onze Winkel 't Erf dan kun je alles doen en leren wat er in een echte winkel gebeurt. Je kunt er kassa's bedienen en dingen inpakken voor klanten. Je leert er producten een prijssticker geven en netjes op een rij zetten. Maar je kijkt ook goed na of de artikelen nog lekker vers zijn. Je kunt snoep afwegen en verpakken,  schoonmaken en leren omgaan met klanten. Ben je handig met computers? Dan zou het zomaar kunnen dat je mag helpen om reclamefolders te maken of zelfs mag werken aan de website van de winkel.

Wat je bij ons leert

Bij Onze Winkel 't Erf leer je niet alleen praktische dingen. Het is ook een veilige omgeving waarin je zelfstandiger leert zijn en voor jezelf leert opkomen. Zie jij jezelf wel in een winkel staan? Misschien kun jij dan wel bij ons aan de slag.

 

Vraag hier een rondleiding aan

 

In de buurt

Restaurant
Supermarkt
Winkels

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.