Onlangs heeft Rob van Zwieten, directeur Zideris, in goed overleg met het bestuur, besloten Zideris en Zorggroep De Opbouw te verlaten.

Rob heeft Zideris de afgelopen jaren vertegenwoordigd en heeft in zijn rol als directeur veel contacten en een groot netwerk opgebouwd. Wij bedanken Rob voor zijn motivatie en inzet van de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Het bestuur is verheugd u te kunnen melden dat we Bert Ferwerda bereid hebben gevonden zich de komende periode als interim directeur in te zetten voor Zideris. Bert is een ervaren interim directeur binnen zowel zakelijke dienstverlening als binnen de zorg, ook heeft hij diverse HR-managementfuncties bekleed. Sinds eind februari is hij tijdelijk directeur bij Prinsenstichting en kent daarmee ook de collega zorgorganisaties binnen onze zorggroep.

Dit betekent dat Bert zijn aandacht verdeelt over beide gehandicaptenzorgorganisaties binnen de zorggroep. Voor Zideris betekent dit dat hij, samen met het management, alle directietaken overneemt en zorg zal dragen voor goede zorg en ondersteuning aan cliënten en continue kwaliteit van zorg; nu én in de toekomst.

Yvonne van Stiphout
Ronald Bik

Raad van Bestuur
Zorggroep De Opbouw

Bert Ferwerda