Op donderdagmiddag 25 januari is er vanuit onze organisatie een onbedoelde spammail verzonden.

Op donderdagmiddag 25 januari is er vanuit onze organisatie een onbedoelde spammail verzonden. Deze mail had het onderwerp “De Opbouw – Opbouw” en had een “adobe[at]adobe.com” emailadres als geadresseerde. We begrijpen dat dit vragen kan oproepen en willen benadrukken dat we direct actie hebben ondernomen.

In samenwerking met onze ICT-dienstverlener hebben wij er alles aan gedaan om de mail zo snel mogelijk als SPAM te classificeren en het verzenden tegen te houden. Heeft u een spammail van De Opbouw ontvangen dan adviseren wij u om deze mail direct uit uw mailbox te verwijderen. Indien er ergens een inlognaam en wachtwoord is ingetypt dan is het advies om direct uw wachtwoord te wijzigen.

We zijn momenteel bezig met een grondig onderzoek om de oorsprong van deze spammail te identificeren. Ons team I&A werkt dagelijks hard om de zorg veilig te houden en doen er alles aan om SPAM en dergelijke te voorkomen.

Onze excuses voor enig ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Heeft u vragen? Dan kunt u een bericht sturen naar de privacy officer van Zideris via privacy@zideris.nl