Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat Pascal Derksen per 2 april a.s. start als directeur van Zideris. Daarmee volgt hij Bert Ferwerda op die de afgelopen maanden deze functie ad interim heeft vervuld. Pascal heeft veel ervaring in diverse management en directiefuncties, juist in de gehandicaptenzorg.

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat Pascal Derksen per 2 april a.s. start als directeur van Zideris. Daarmee volgt hij Bert Ferwerda op die de afgelopen maanden deze functie ad interim heeft vervuld. Pascal heeft veel ervaring in diverse management- en directiefuncties, juist in de gehandicaptenzorg.

Pascal: “De zorg in Nederland is sterk in beweging op dit moment en dat is ook zichtbaar bij Zideris. Dat vraagt van iedereen in de organisatie wendbaarheid en flexibiliteit om zaken anders aan te pakken dan je wellicht gewend bent. Het is belangrijk om elkaar nu én richting de toekomst vast te blijven houden en samen de juiste beslissingen te nemen om cliënten kwalitatief goede zorg en ondersteuning te blijven bieden. Ik zie het als uitdaging en een eer dat ik voor Zideris de handschoen op mag pakken om hier richting aan te geven.“  

Yvonne van Stiphout: “Er is veel te doen bij Zideris. Iedereen zet daar op dit moment de schouders eronder. Pascal zijn kennis en ervaring in de zorg kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Niet alleen in wat er nu nodig is, maar ook om in de toekomst duurzame zorg en ondersteuning te blijven bieden aan mensen van jong tot oud met een beperking.” 

Wij bedanken Bert voor zijn inzet van de afgelopen maanden en heten Pascal van harte welkom en wensen hem veel succes en werkplezier toe. 

Yvonne van Stiphout 
Ronald Bik 

Raad van Bestuur 
Zorggroep De Opbouw