Heb je interesse in een baan bij ons, maar heb je niet het juiste diploma? Geen zorgen, wij bieden enthousiaste mensen die in de zorg willen werken een leerlingplaats aan.

Leerlingplaats

Bij Zideris bieden wij in september een aantal mensen een leerlingplaats aan. Dat is in feite een baan, gecombineerd met een opleiding. Als leerling bij Zideris ontvang je een leerlingsalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, en wij vergoeden ook de kosten van jouw opleiding, zoals boeken en lesgeld. Benieuwd naar wat je binnen Zideris allemaal kunt doen? Bekijk dan ons actuele vacatureoverzicht.

Overzicht van vacatures

Alle voordelen op een rijtje

Het grootste voordeel van een leerlingplaats is dat je meteen aan de slag kunt, en tegelijkertijd een boel kennis en vaardigheden opdoet. Je volgt lessen en tegelijkertijd werk je in de praktijk. Hierbij word je begeleid door een werkbegeleider, dus je staat er niet alleen voor. Bij Zideris doe je veel kennis en ervaring op met verschillende vormen van zorg, en ook met verschillende doelgroepen. Tijdens je opleiding werk je namelijk op verschillende afdelingen en/of locaties. En als je bent afgestudeerd bieden we je natuurlijk graag een baan aan bij Zideris. Als je geïnteresseerd bent in een leerlingplaats, dan kun je contact opnemen met onze praktijkopleider: Janneke Beets-Verwolf. Zij verzorgt de selectieprocedure, en is jouw aanspreekpunt binnen Zideris.

Veelgestelde vragen

Jazeker! We zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die in onze sector willen werken. Zonder een zorggericht diploma kun je bij ons starten met een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Als BBL-leerling combineer je leren met werken. Kijk voor meer informatie op onze leerlingenpagina!

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.