Bij Zideris zijn we altijd op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers. Iedereen met een passende opleiding, de nodige ervaring en een professionele werkhouding is bij ons van harte welkom. Als je daarnaast een tikje eigenzinnig bent en een flinke dosis enthousiasme meebrengt, dan ontvangen we je met open armen! Benieuwd? Bekijk onze vacatures!

Een goede ruil

Jij zet je in voor mensen die je hulp hard nodig hebben, hun naasten én je collega's, wij zorgen er op onze beurt voor dat jij niets tekort komt op je werkplek. We betalen je goed en we geven je de ruimte om jezelf te ontplooien. Ook heb je flink wat te zeggen over de manier waarop jouw werk het beste tot zijn recht komt. Daarnaast willen we dat je het gewoon goed naar je zin hebt. Goede zorg leveren we samen, dus zorgen we ook goed voor elkaar.

Ontwikkel jezelf

Bij Zideris hechten we ontzettend veel waarde aan deskundigheidsbevordering. Jij bent goed in je vak, en dat moet je blijven. We bieden interne scholingsprogramma's en steunen je in het volgen van opleidingen.

Blijf gezond

Gezondheid en zorg gaan weliswaar hand in hand, maar gezond zijn gaat niet vanzelf. Jij werkt hard voor de gezondheid van anderen, maar je moet ook de ruimte krijgen om te werken aan je eigen gezondheid. Daarom bieden we medewerkers graag de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei gezonde activiteiten. Gezond leven is immers voor een groot gedeelte ons visitekaartje.

In jouw voordeel

Voor al onze medewerkers geldt de CAO Gehandicaptenzorg, Daarnaast kun je als medewerker gebruik maken van een meerkeuzeregeling (WKR). Deze regeling stelt je in staat om bijvoorbeeld vakantie-uren te kopen van je eindejaarsuitkering, of te kunnen sparen van je brutoloon. Behalve de ruilmogelijkheid is het voordeel van deze regeling dat over het betreffende bedrag (spaarloon, de aanschaf van een fiets, aanvullend pensioen, etc.) geen sociale premies en loonbelasting worden ingehouden. Dat levert dus een flink fiscaal voordeel op.

Medezeggenschap

We hechten veel waarde aan jouw kennis en kunde en die van je collega's. We zullen je dus regelmatig om advies vragen, zowel op detailniveau als organisatiebreed. We werken met zelfsturende teams, dus je hebt veel te zeggen over de manier waarop je je werk verricht. We hebben uiteraard ook een ondernemingsraad. Deze denkt niet alleen mee met onze organisatie, maar heeft ook een signaalfunctie richting haar achterban. De OR geeft advies aan medewerkers met vragen, maar legt deze ook voor aan het bestuur van de organisatie. We kunnen niet genoeg benadrukken dat wat we als organisatie doen, alleen mogelijk is als we het samen doen. Onze basis is gelijkwaardigheid, en dat uit zich in een gezellige, warme, persoonlijke werksfeer en een platte, laagdrempelige organisatie.

Lees meer over het werken bij Zideris in de folder 'Vind jouw werkplezier bij ons'

Als je wilt weten welke vacatures er op dit moment zijn, dan kijk je bij het vacatureoverzicht. Is er geen passende vacature, maar denk je toch: “Daar wil ik werken!”, twijfel dan vooral niet, en stuur een open sollicitatie! We kijken graag samen met je of we een passende werkplek voor je hebben.

Stuur een open sollicitatie

Veelgestelde vragen

Open sollicitaties zijn bij ons altijd welkom! Je kunt daarvoor ons sollicitatieformulier invullen of mailen naar vacature@zideris.nl

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een verlofregeling en reiskostenvergoeding, zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Bij Zideris kun je daarnaast ieder jaar gebruik maken van de werkkostenregeling (WKR) tot € 450,- waar je fiscaal voordeel van hebt. De WKR kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het kopen van een mobiele telefoon of een sportabonnement.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.

Om hiervan een beeld te krijgen kan je meer lezen in onze folder! Klik hier om de folder te openen