Weet jij welke sociale ondernemingen er zijn in Wageningen? 20 inspirerende locaties doen mee aan The Impact Days. Op zaterdag 23 november van 11.00 tot 17.00 uur kan je ook bij 2nd Heaven een kijkje achter de schermen nemen.

Bezoekers kunnen op deze dag kennismaken met de winkel, de sfeervolle en gerestylede showroom, en met de cliënten van Zideris.

Tevens vertellen de eigenaren Renza Frings en Mats Gillissen die dag hoe ze de vintage- en kringloopwinkel 2nd Heaven runnen om zo hun maatschappelijke doelstellingen te behalen.

 

Dagbesteding

Naast de winkel, waar cliënten van Zideris aan de slag gaan, heeft 2nd Heaven ook een ruimte ingericht voor dagbesteding. Twee dagen per week komen de cliënten daar samen met hun jobcoach. Ze mogen doen wat ze zelf leuk vinden. Sieraden uitzoeken, gereedschap selecteren, spullen ophangen, glaswerk poetsen, koffie zetten, de tafels dekker voor de lunch. De mensen vinden het geweldig en vandaar dat we het de wall of fame noemen.

 

Over 2nd Heaven
Bij 2nd Heaven vind je van alles. Van nostalgie uit lang vervlogen tijden tot hippe vintage design meubels en kleding. Bij 2nd Heaven staan mensen centraal. Het motto van 2nd Heaven is ‘Ik ben, omdat wij zijn’. Samen is leuker, omdat het kleur brengt, nut heeft en sterker maakt. Zideris, deelt deze ambitie en vindt het ook belangrijk dat iedereen zichtbaar is in de samenleving.

Lees meer over 2nd Heaven op https://www.2ndheaven.nl/ en op https://www.zideris.nl/locaties/kringloopwinkel-2nd-heaven/

Lees meer over The Impact Days op https://theimpactdays.nl/

Afbeeldingen