“Zelfstandig, maar toch samen op woonlocatie Duinweg 76”

Ken of ben jij een jongvolwassene (18-30 jaar) die een woongroep zoekt waar volop ruimte is voor zelfstandigheid, maar waar je als persoon ook volop deel uitmaakt van de samenleving? Dan is onze locatie aan de Duinweg 76 in Bosch en Duin dé geschikte woning om zowel voor een korte periode als voor een langdurige tijd te verblijven.


Groeien en leren naar vermogen
Wonen op de Duinweg betekent wonen in een prachtige oude villa. In deze villa wonen jongvolwassenen met een VG3, VG4, VG6 en VG7 indicatie die willen groeien en leren naar vermogen. Dat kan bij Zideris!

Eigen kamer
De bewoners van de Duinweg kunnen zich zelfstandig in en om de villa verplaatsen.
Ook hebben zij elk hun eigen kamer met wastafel. Er zijn gedeelde badkamers en een aantal kamers zijn voorzien van een keukenblok.

Onderdeel van de samenleving
Wat de bewoners van de Duinweg samen gemeen hebben is de behoefte om onderdeel te zijn van de samenleving. Zideris begeleidt hen daarbij, daar waar nodig.
Werk is een vereiste om bij Zideris, locatie Duinweg, te komen wonen. Dit kan een betaalde (participatie) baan zijn of een dagbestedingsproject. De plaats Bosch en Duin ligt in de buurt van grote steden (Zeist op fietsafstand en Utrecht is per bus makkelijk bereikbaar) en midden in de natuur met het bos op loopafstand.

Betrokken en daadkrachtig
Op de Duinweg werkt een klein, daadkrachtig en betrokken team. Er is oog voor de ontwikkeling van  ieder individu. Duidelijkheid, structuur en flinke dosis humor zijn de belangrijkste uitgangspunten hoe begeleiders hun werk verrichten.

Er is altijd één begeleider aanwezig. In de middag is er de late dienst en ’s middags na het eten begint de slaapdienst. De slaapdienst werkt tot de volgende ochtend. ’s Avonds is er de mogelijkheid om gezellig aan te sluiten in de gezamenlijke woonkamer voor een vers bereidde warme maaltijd.

Wil je meer weten over wonen op Duinweg 76 neem dan direct contact op met Idwer Woudstra, persoonlijk begeleider, via telefoonnummer 06-22132325 of bel met de woning: 06-20873656  (alleen tussen 14:00 en 09:00 is er iemand aanwezig).

Of kijk op https://www.zideris.nl/locaties/duinweg/ en vraag daar een rondleiding aan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Over Zideris

Je mag zijn wie je bent
Je groeit naar vermogen
Je vindt persoonlijk geluk.

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter. Wij bieden persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Vanuit woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland bieden we eigenzinnige zorg.

Afbeeldingen