“Zelfstandig, maar toch samen op woonlocatie Duinweg 76”

Ben jij jonger dan dertig jaar, heb je een VG3, VG4,VG6 of VG7 indicatie en zoek je een woongroep waar je veel zelfstandig kunt doen, en ook volop deelneemt aan de maatschappij? Dan is onze locatie aan de Duinweg 76 in Bosch en Duin dé geschikte woning voor jou.

Groeien en leren naar vermogen
De Duinweg is een sfeervolle, oude villa en staat op een ruim terrein, gelegen in een rustige wijk in een bosrijke omgeving. Buiten staan voetbalgoals en een tafeltennistafel. Ook is er een vuurplaats, overkapping in de tuin en een klein zwembad. Op de Duinweg kijken we naar welke begeleiding jij nodig hebt, en kun je groeien en leren naar vermogen.

Eigen kamer
Als bewoner van de Duinweg kan je je zelfstandig binnen en buiten de woning verplaatsen. Je krijgt een eigen kamer met wastafel. Je deelt de badkamer met anderen en een aantal kamers zijn voorzien van een keukenblok.
 
Onderdeel van de samenleving
Wat jij en jouw medebewoners gemeenschappelijk hebben is de behoefte onderdeel uit te maken van de samenleving. Zideris begeleidt je daarbij.  

Als je bij ons wilt komen wonen, is het belangrijk dat je een daginvulling hebt. Dit kan een betaalde (participatie) baan zijn of een dagbestedingsplek. De plaats Bosch en Duin ligt in de buurt van grote steden (Zeist op fietsafstand en Utrecht is per bus makkelijk bereikbaar) en midden in de natuur met het bos op loopafstand.

Betrokken en daadkrachtig
Op de Duinweg werkt een klein, daadkrachtig en betrokken team. Zij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.  Door duidelijk te zijn, te werken volgens een bepaalde structuur en met een flinke dosis humor proberen ze jou waar nodig te begeleiden.

Er is altijd één begeleider aanwezig. In de middag is er de late dienst en ’s middags na het eten begint de slaapdienst. De slaapdienst werkt tot de volgende ochtend. ’s Avonds is er de mogelijkheid om gezellig aan te sluiten in de gezamenlijke woonkamer voor een vers bereidde warme maaltijd.

Meer informatie
Wil je meer weten over wonen op Duinweg 76 neem dan direct contact op met Idwer Woudstra, persoonlijk begeleider, via telefoonnummer 06-22132325 of bel met de woning: 06-20873656  (alleen tussen 14:00 en 09:00 is er iemand aanwezig). Of kijk op  https://www.zideris.nl/locaties/duinweg/ en vraag daar een rondleiding aan.

Afbeeldingen