Dankbaar werk voor dankbare mensen

Onze cliënten gaan met veel plezier elke vrijdagochtend fysiozwemmen in het zwembad boven aan de Cuneraweg in Rhenen. De fysiotherapeuten komen echter handen te kort bij het aan- en uitkleden van de cliënten en het tussendoor terugbrengen van de cliënten naar hun woonlocatie. Ook is er een wachtlijst voor cliënten die  willen fysiozwemmen. Met extra handen kunnen we ook deze cliënten fysiozwemmen aanbieden!

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die we zoeken en wil en kan jij (vrijwillig) assisteren bij het fysiozwemmen op vrijdagen tussen 09.00 uur en 11.00 uur?

De werkzaamheden bestaan uit het lopen, samen met een collega en met cliënten, naar het zwembad. Het zwembad ligt in de prachtige bosrijke omgeving aan de Cuneraweg te Rhenen.
In het zwembad help je bij het aan- en uitkleden van 1 of 2 cliënten.

Reageren op deze vrijwilligersfunctie
Heb je interesse om als vrijwilliger te helpen bij het fysiozwemmen, dan komen wij graag in contact met jou! Stuur een e-mail naar fysio@zideris.nl met jouw NAW-gegevens en telefoonnummer voorzien van een korte motivatie waarom je graag als vrijwilliger ons wilt helpen.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Klaske Hoogstra, fysiotherapeut op 06-82501321

Zoals gebruikelijk bij het werken met cliënten vragen we vrijwilligers om een verklaring omtrent goed gedrag (VOG)
.