Bantuinweg

Rhenen

Bantuinweg is een woonlocatie van Zideris in Rhenen. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Een eigen studio in een gezellig wooncomplex

De Bantuinweg biedt plek aan 32 bewoners. Als je er komt wonen, krijg je een eigen studio die tussen de 32 en 45 vierkante meter groot is. De Bantuinweg ligt midden in het centrum van Rhenen, met alle voorzieningen in de buurt. Je hebt een eigen badkamer met douche en wc, en een eigen balkon of terras. Iedere verdieping heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken, waar je samen met de andere bewoners gebruik van maakt. Je kunt dus altijd de gezelligheid opzoeken. Je kunt er samen eten en drinken, of gezellig een spelletje doen.

De hulp die je nodig hebt is altijd dichtbij

Iedere verdieping heeft een eigen karakter. Samen met jou kijken we welke verdieping het beste bij jou past, zodat je je straks helemaal thuis voelt en precies de hulp krijgt die je nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf doet en zelf beslissingen maakt. Daar helpen we je natuurlijk wel bij. Er is begeleiding aanwezig die je helpt met de dingen die je moeilijk vindt. Ook 's nachts is er een begeleider aanwezig die je om hulp kunt vragen als het nodig is.

Milou nam een kijkje bij de bouw aan de Bantuinweg. Ze neemt ons mee in onderstaande vlog. Kijk je mee?

 

Vraag hier een rondleiding aan

 

In de buurt

Bushalte
Supermarkt
Winkels

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten over wonen of andere zorg bij Zideris, dan kun je Zideris Klantcontact bellen of e-mailen. Wil je graag eens een woning zien? Dan leiden we je met plezier rond en vertellen we je alles over de locatie en hoe het is om te wonen bij Zideris.

Als je bij Zideris woont, zorgen wij dat alle zorg en behandelingen voor je geregeld worden. We hebben mensen in dienst die jou heel goed kunnen behandelen en begeleiden. Ook kunnen ze goed onderzoeken wat je precies nodig hebt. We hebben gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten en tandartsen, maar ook AVG-artsen. Al onze deskundigen hebben goed contact met huisartsen.

Alle ruimten waar jij en je medebewoners gebruik van maken, worden in de nacht uitgeluisterd. Dat betekent dat onze nachtdienst op afstand (op onze hoofdlocatie in Rhenen) in de gaten houdt of alles goed gaat.

Slaapwacht

Al onze woningen hebben een slaapwacht die gebeld wordt zodra de nachtdienst denkt dat er even gekeken moet worden of alles goed gaat. Onze slaapwacht kan dan binnen een paar minuten kijken of er iets aan de hand is. Je kunt de slaapwacht ook zelf bellen als er ’s nachts iets aan de hand is. Zij komen je graag helpen, en het maakt niet uit hoe laat het is. Als het echt nodig is, kunnen we de slaapkamers ook uitluisteren. Hiervoor moeten we wel toestemming krijgen van je familie.

Nachtdienst

Op onze hoofdlocatie in Rhenen is de nachtdienst de hele nacht actief. Zij lopen rond om bewoners te verschonen of te verleggen, of andere zorg te verlenen. Horen zij een geluid dat niet klopt? Dan is de nachtdienst binnen een paar minuten op de plek waar het geluid vandaan komt om te helpen.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.