Vier jaar geleden ben ik voor het eerst bij Zideris binnen gewandeld als tweede-jaarsstagaire SPH. Gelukkig mocht ik blijven als flexer, de bewoners hadden mijn hart gestolen. 

Als flexer heb ik op veel verschillende woningen in De Ronde Venen mogen werken. Iedere bewoner is uniek en je maakt bijzondere momenten met elkaar mee. Geen enkele dag is hetzelfde, de cliënten staan vaak met een glimlach klaar. Het leukste is om met elkaar leuke dingen te doen, samen koken, naar het dorp en samen fietsen.

Ik heb de kans gekregen om ook te proeven van het ambulant werken, andere tak van sport en erg interessant, ondertussen ben ik al weer 2 jaar ambulant begeleider. In juni afgestudeerd, met een onderzoek naar zij-instromers bij Zideris. Naast het ambulante werk, werk ik vast op één van de woningen. Om mezelf nog meer uit te dagen, ben ik mij gaan verdiepen in de OR. Daar komt het primaire proces samen met alle processen die daar rondom omheen hangen, fijn om hier een bijdrage aan te leveren.

Wees welkom, voor iedereen is er wat wils binnen Zideris. Als zij-instromer, student, social worker, verpleegkundige of wat je achtergrond ook is!