Op 6 november organiseren Abrona, Bartiméus, Reinaerde, Sherpa, Zideris en VGU samen een Dementietafel: een plek waar [u/je] in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.

 

Het gesprek gaat over de gevolgen van dementie op het slapen, over het belang van goede nachtrust zeker voor mensen met dementie. Sprekers: Sylvia Loos (Sherpa) en Tejo Hylkema (Nyx zorg voor slaap). Schuif aan tafel en praat mee.

Voor wie

Betrokkenen bij de zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking en (vermoeden van) dementie. Zoals familieleden, bekenden en zorgprofessionals.

Wanneer en waar

• woensdag 6 november 2019
• 19.00 tot 21.30 uur
• Sherpa in ‘t Gein: Geinstraat 2, 3744 NM Baarn.

De koffie en thee worden door ons verzorgd. Deelname is gratis.

Programma

U bent van harte welkom om mee te praten en uw ervaringen te delen bij de Dementietafel. Het programma ziet er als volgt uit

19.00 uur  Inloop met koffie.
19.30        Uitleg over de gevolgen van dementie op het slapen door Sylvia Loos (Sherpa) en Tejo Hylkema (Nyx zorg voor slaap).  Gelegenheid om vragen te stellen en plenair gesprek.
21.30        Einde.

Meer informatie en aanmelden

Stuur een mail naar Co.Jansen@zideris.nl

In deze mail graag het volgende aangeven: naam en of u verwant, vrijwilliger of professional bent. Indien mailen niet mogelijk is of als u nog andere vragen heeft, kunt u bellen met Carolina Jansen, 088-5132524

Zie ook www.dementietafel.kansplus.nl