Verfmolen

Mijdrecht

De Verfmolen is een woonlocatie van Zideris in Mijdrecht. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Een rustig plekje voor jezelf

De Verfmolen ligt in een rustige woonwijk.  Je hebt een eigen zit-slaapkamer die je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.  Jij en je tien medebewoners gebruiken samen de twee woonkamers. Op iedere verdieping is een douche en toilet aanwezig. De Verfmolen heeft een mooie tuin, waar je lekker in het zonnetje kunt zitten of even een frisse neus kunt halen.

Wonen met, waar nodig, een beetje hulp

Op de locatie Verfmolen woon je samen met 10 andere cliënten en krijg je van begeleiding de ondersteuning die bij jou past. Als je bij de Verfmolen woont, krijg je daarom hulp van begeleiders van Zideris als dat nodig is. De ondersteunende begeleiding is afgestemd op je eigen niveau en je eigen mogelijkheden. De begeleiding is aanwezig als jij uit de dagbesteding of werk komt, in de avond en het weekeinde. Ook 's nachts is er begeleiding aanwezig die je kan helpen als dat nodig is.

Vraag hier een rondleiding aan

In de buurt

Bushalte
Winkels

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten over wonen of andere zorg bij Zideris, dan kun je Zideris Klantcontact bellen of e-mailen. Wil je graag eens een woning zien? Dan leiden we je met plezier rond en vertellen we je alles over de locatie en hoe het is om te wonen bij Zideris.

Als je bij Zideris woont, zorgen wij dat alle zorg en behandelingen voor je geregeld worden. We hebben mensen in dienst die jou heel goed kunnen behandelen en begeleiden. Ook kunnen ze goed onderzoeken wat je precies nodig hebt. We hebben gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten en tandartsen, maar ook AVG-artsen. Al onze deskundigen hebben goed contact met huisartsen.

Alle ruimten waar jij en je medebewoners gebruik van maken, worden in de nacht uitgeluisterd. Dat betekent dat onze nachtdienst op afstand (op onze hoofdlocatie in Rhenen) in de gaten houdt of alles goed gaat.

Slaapwacht

Al onze woningen hebben een slaapwacht die gebeld wordt zodra de nachtdienst denkt dat er even gekeken moet worden of alles goed gaat. Onze slaapwacht kan dan binnen een paar minuten kijken of er iets aan de hand is. Je kunt de slaapwacht ook zelf bellen als er ’s nachts iets aan de hand is. Zij komen je graag helpen, en het maakt niet uit hoe laat het is. Als het echt nodig is, kunnen we de slaapkamers ook uitluisteren. Hiervoor moeten we wel toestemming krijgen van je familie.

Nachtdienst

Op onze hoofdlocatie in Rhenen is de nachtdienst de hele nacht actief. Zij lopen rond om bewoners te verschonen of te verleggen, of andere zorg te verlenen. Horen zij een geluid dat niet klopt? Dan is de nachtdienst binnen een paar minuten op de plek waar het geluid vandaan komt om te helpen.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.