Wegens groot succes in april doen we het gewoon nog een keer in oktober: een baan in 1 dag!
Een fantastisch leuke dag beleven én aan het eind van de dag met een contract naar huis gaan, of te wel een baan in één dag…zo’n kans krijg je niet vaak. Heb jij een zorgdiploma en wil je graag aan de slag als persoonlijk begeleider, begeleider of assistent begeleider let dan goed op… want voor alle zorgtoppers die werkplezier belangrijk vinden, een tikkeltje eigenzinnig zijn en een dosis enthousiasme meebrengen, organiseren wij zo’n bijzondere dag. En daar wil je bij zijn!

Hoe gaat in zijn werk?
We ontvangen je graag 's ochtends op ons prachtige terrein in Rhenen. We willen jou natuurlijk graag leren kennen en vertellen je over onze eigenzinnige organisatie. Een rondleiding waarin je kennis maakt met een deel van onze woningen en cliënten mag natuurlijk niet ontbreken. We laten je ook kennismaken met onze grondhouding en methodiek Gentle Teaching. Wie weet ga jij na deze dag wel met een contract terug naar huis en mogen je familie en vrienden je feliciteren met een nieuwe baan!

Wanneer

  • Vrijdag 28 oktober 2022 van 09.00 uur tot +/- 14.30 uur

In onderstaand aanmeldformulier kun je aanmelden. Ben je enthousiast geworden en wil jij graag komen, maar kun je niet de hele dag aanwezig zijn? Vermeld dit dan even in het aanmeldformulier. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over ons als werkgever?
Bekijk dan ook even onze werken en leren pagina's op deze website.

Aanmeldformulier


We kijken er naar uit om je te ontmoeten op 28 oktober!

Veelgestelde vragen

Om hiervan een beeld te krijgen kan je meer lezen in onze folder! Klik hier om de folder te openen

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.