Wil jij bijdragen aan de verbetering van onze zorg en samen met cliënten de belangen van onze cliënten behartigen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om jouw stem namens onze cliënten te laten horen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze cliëntenraad!

Wat doet de cliëntenraad?
De cliëntenraad is een essentieel onderdeel van onze organisatie. Het is een groep van cliënten en vertegenwoordigers die de belangen van onze cliënten vertegenwoordigt en actief deelneemt aan het verbeteren van onze kwaliteit van zorg. De cliëntenraad fungeert als een brug tussen cliënten en de organisatie en heeft als doel om de kwaliteit van de zorg en de tevredenheid van cliënten te verbeteren.

Wat bieden wij aan leden?

  • De kans om betrokken te zijn bij belangrijke beslissingen die onze cliënten aangaan.
  • Actief meedenken en meepraten over de koers van de organisatie.
  • Een platform om ideeën, suggesties en feedback te delen.
  • Samenwerking met een diverse en gemotiveerde groep mensen.
  • Het gevoel van voldoening dat je bijdraagt aan de verbetering en ontwikkeling van onze zorg.

Hoeveel tijd kost het?
De tijdsbesteding voor deelname aan de cliëntenraad is beperkt en flexibel. We begrijpen dat iedereen een druk leven heeft, daarom passen we de vergaderingen en activiteiten aan op jouw beschikbaarheid.

Wie zoeken we?
We zoeken betrokken vertegenwoordigers met verschillende achtergronden en ervaringen. Of je nu een cliënt bent, een familielid of een vertegenwoordiger, jouw perspectief is waardevol voor ons. We willen een diverse en inclusieve cliëntenraad vormen die de verscheidenheid van onze cliënten weerspiegelt.

Lokale cliëntenraden en de Centrale Cliëntenraad
Zideris kent lokale cliëntenraden per cluster bv. Wageningen, Rhenen, De Bilt, Zeist etc. In de lokale cliëntenraden staan onderwerpen centraal die spelen in dat cluster. De Centrale Cliëntenraad (CCR) bespreekt zaken die op heel Zideris betrekking hebben. De CCR bestaat uit een afvaardiging van leden uit de zeven lokale cliëntenraden.

Doe mee!
Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van de zorg en diensten die Zideris aanbiedt? Wil je een verschil maken in het leven van onze cliënten? Word dan lid van onze Cliëntenraad!

Neem vandaag nog contact met ons op via communicatie@zideris.nl om je aan te melden of meer informatie te ontvangen. Geef daarbij aan om welke locatie het gaat. Samen kunnen we de toekomst van onze organisatie vormgeven en zorgen voor de best mogelijke zorg voor onze cliënten. Jouw stem telt!