Zihieris

Veenendaal

Zihieris is een dagbestedingslocatie van Zideris. Zihieris is gevestigd in het centrum van Veenendaal, naast het gemeentehuis. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Wat je bij Zihieris kunt doen

Als je van hard werken houdt, dan zit je goed bij Zihieris. Je helpt met productiewerkzaamheden voor bedrijven en voor Zideris zelf. Zo pak je snoep in voor een snoepgroothandel en koffie voor andere bedrijven. Verder recycle je onder meer cd’s, dvd’s en videobanden. Ook help je, als je dat leuk vindt, mee met radio maken. Wekelijks wordt live radio gemaakt vanuit de eigen werkruimte, nu nog op 90FM. Binnenkort waarschijnlijk voor de nieuwe lokale omroep van Veenendaal en omstreken: 1Vallei.

Copyshop

Daarnaast kan je bij Zihieris helpen met het verzorgen van drukwerk voor allerlei verenigingen en bedrijven. Ook help je mensen die iets willen laten kopiëren of printen. Zo kan je er brieven, kranten en uitnodigingen maken. Bij Zihieris kun je alle taken doen die bij een copyshop horen. Je kunt kopiëren, rapen, vouwen en nieten. Maar ook rekeningen maken en afrekenen, de kas controleren en materialen bestellen horen erbij. Je leert hier goed om te gaan met klanten, werken met computers en scanners. Natuurlijk maken we ook schoon en doen we boodschappen.

Andere plannen

Ook komt er een koffiecorner en een winkeltje. Bij Zihieris zijn we druk bezig om dat voor elkaar te krijgen.

Wat je bij ons kunt leren

Je leert zelfstandig te werken en goed om te gaan met anderen. Daarnaast leer je alle taken uit te voeren die horen bij een drukkerij en bij productiewerkzaamheden voor bedrijven.

In de buurt

Bushalte
Supermarkt

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.