Windmolen

Mijdrecht

De Windmolen is een dagbestedingslocatie van Zideris in Mijdrecht. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Wat je bij de Windmolen kunt doen:

Samen pakken we grote en kleine klussen op. We doen inpak- en montagewerk voor lokale bedrijven en we sorteren voor de kringloopwinkel. We verrichten ook klussen voor verschillende maatschappelijke organisaties, zoals bijvoorbeeld was- en strijkwerk, lootjes vouwen en folders rondbrengen.

Houd je meer van creatieve dingen doen? Dan kun je bij ons schilderen en tekenen, handwerken en in de werkplaats hout bewerken. Om maar eens wat te noemen.

Ook hebben we een kleine (moes)tuin waar je de planten kan verzorgen en het gras kan maaien.

Participerende dagbesteding

Wil je liever ergens buiten de dagbesteding werken? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte plek bijvoorbeeld bij een boerderij, een verzorgingshuis of een bibliotheek. Dat noemen ze met een moeilijk woord “participerende” dagbesteding.

Pop-up winkel

Sinds december 2022 hebben wij in Mijdrecht een tijdelijke pop-up winkel. Daar worden de producten verkocht die we zelf maken. We verkopen daar ook kaarsen en keramiek gemaakt in de kaarsenmakerij en het keramiekatelier van Zideris Wageningen. In onze pop-up winkel prijs je samen met de begeleiding de producten, help je klanten en houd je de winkel schoon en netjes.

Leren en werken

Je hoeft natuurlijk niet alles meteen te kunnen. Je leert en werkt tegelijk. Dat is leuk én leerzaam. Onze begeleiders helpen je graag en je collega's staan ook voor je klaar!

 

Vraag hier een rondleiding aan

 

In de buurt

Bushalte
Grasveld
Sportschool

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.