Weverij 35

Veenendaal

Weverij 35 is een woonlocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Een eigen studio vlakbij het centrum

Als je bij de Weverij 35 komt wonen, dan krijg je een eigen studio die van alle gemakken voorzien is. Die ruimte is helemaal van jezelf. Ernaast ligt een gemeenschappelijke ruimte die je deelt met je medebewoners. Er is een voordeur die uitkomt op de gang, waar alle kamers aan liggen. Je woont dus gezellig samen, maar je hebt ook een fijn, eigen plekje.

Wonen met begeleiding

Bij de Weverij 35 is begeleiding aanwezig. Zij komen ook langs wanneer je een afspraak met ze hebt. We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt, en dat je zoveel mogelijk zelf beslissingen kunt maken. Wanneer je iets moeilijk vindt, helpen de begeleiders van Zideris je daar natuurlijk bij.

 

Vraag hier een rondleiding aan

In de buurt

Bibliotheek
Restaurant
Sportschool
Supermarkt
Winkels

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten over wonen of andere zorg bij Zideris, dan kun je Zideris Klantcontact bellen of e-mailen. Wil je graag eens een woning zien? Dan leiden we je met plezier rond en vertellen we je alles over de locatie en hoe het is om te wonen bij Zideris.

Je mag je kamer of appartement helemaal inrichten zoals jij het wilt. Je mag je eigen meubels en spullen meenemen. Wil je weten waar je recht op hebt als je bij Zideris komt wonen? Vraag dan onze folder aan via onze afdeling klantcontact.

Als je bij Zideris woont, zorgen wij dat alle zorg en behandelingen voor je geregeld worden. We hebben mensen in dienst die jou heel goed kunnen behandelen en begeleiden. Ook kunnen ze goed onderzoeken wat je precies nodig hebt. We hebben gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten en tandartsen, maar ook AVG-artsen. Al onze deskundigen hebben goed contact met huisartsen.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.