Uniplastic

Wageningen

Uniplastic is een dagbestedingslocatie van Zideris in Wageningen. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Hard werken en de wereld een beetje beter maken

Als je bij Uniplastic werkt, houd je van stevig doorwerken en iets doen waar de wereld beter van wordt. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je ervan houdt om actief te zijn. Uniplastic zit op een rustige plek, vlakbij het bos in Wageningen. Het is belangrijk dat je stevige schoenen en werkkleren draagt.

Wat je bij ons kunt doen

Je begint met het ophalen van plastic, op allerlei plekken in de stad. Daarna moet het gesorteerd en klaargemaakt worden om opnieuw gebruikt te worden. Daarvoor moet je het knippen, zagen, wassen, drogen en door de shredder halen. Daarna wordt het geperst. Het is hard werken, maar het is erg gezellig bij Uniplastic en je doet heel nuttig werk.

Bekijk de vlog van Milou om een indruk te krijgen van deze leuke dagbestedingslocatie.

Vraag hier een rondleiding aan

 

In de buurt

Bushalte
Natuur

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.