Plein 2

Rhenen

Plein 2 is een dagbestedingslocatie van Zideris in Rhenen. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Verschillende groepen

Bij Plein 2 kun je veel verschillende dingen doen. Je kunt er hard werken en het is er ook heel gezellig. We hebben vier groepen. In elke groep kun je wat anders doen.

Werkplein

Bij Werkplein kun je buiten aan de slag. Bij ons kun je sjouwen, bladeren opruimen, snoeien en snoeiafval opruimen. Er is ook een woonkamer waar je met je koptelefoon op naar muziek kunt luisteren. Wanneer het echt slecht weer is buiten kun je hier even pauzeren samen met je groepsgenoten.

Vuurpijl

Bij Vuurpijl kun je lekker je handen uit de mouwen steken. Je kunt er bijvoorbeeld plastic ophalen, fietsen, appels kopen bij de boer, maar ook zwemmen. Ook kun je rustig muziek luisteren, snoezelen en lunch maken voor de groep. Er is een terras waar je lekker van de buitenlucht kunt genieten.

Lavendel

Bij Lavendel kun je leuke dingen doen of rustig genieten. Je kunt helpen met boodschappen doen, samen koken of eieren inpakken. Ook kun je bij ons wandelen, zwemmen en fietsen. Muziek maken of luisteren en snoezelen kan ook. Er is een terras zodat je bij lekker weer heerlijk buiten kunt zijn.

Kruidjeroermeniet

Bij Kruidjeroermeniet kun je hard werken, maar het is er ook heel gezellig. Je kunt er veel nuttige dingen doen, zoals post bezorgen en eieren van de boer inpakken maar bijvoorbeeld ook boekjes inpakken en enveloppen stempelen. Op het terras bij Kruidjeroermeniet kun je lekker van de zon genieten.

 

Vraag hier een rondleiding aan

In de buurt

Bos
Bushalte
Dierentuin
Voetbalveld
Zwembad

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.