Kozi

Bilthoven

Kozi is een dagbestedingslocatie van Zideris in Bilthoven. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Een fijne, veilige plek

Heb jij net als alle andere mensen ook behoefte aan gezelschap? Wil je leuke dingen doen en af en toe eens lekker je handen uit je mouwen steken? Dan ben je bij Kozi aan het goede adres. Kozi zit in hetzelfde gebouw als onze woonlocatie de Koperwiek. Er zijn twee ruimtes met grote, lange werktafels.

Wat je bij ons kunt doen

Groep 1

In groep 1 kun je flink aan de slag. We doen hier allerlei kleine klusjes zoals elastiek om kaartjes doen en doosjes vouwen.

Groep 2

In groep 2 kun je iets in je eentje doen of samen met andere mensen. Je kunt hier bijvoorbeeld spelletjes spelen, knutselen, handwerken en er wordt voorgelezen. We doen ook zitgymnastiek en we gaan af en toe wandelen.

Vraag hier een rondleiding aan

 

 

In de buurt

Bos
Bushalte
Station
Supermarkt
Zwembad

Veelgestelde vragen

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.