Kadolokaal

Wageningen

Het Kadolokaal is een dagbestedingslocatie van Zideris in Wageningen. Hier kun je een leuke en zinvolle invulling aan je dag geven.

Over het Kadolokaal

Het kadolokaal is een kadowinkel midden in het gezellige centrum van Wageningen. In onze winkel verkopen we lokale producten met een verhaal. De producten zijn veelal vegan, biologisch en duurzaam. Ze worden met de hand gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Kadolokaal is een samenwerking met Pantarijn, een middelbare school.

Wat je bij ons doet
Als je komt werken in het Kadolokaal dan kun je alles doen en leren wat er in een echte winkel gebeurt. Je helpt bijvoorbeeld de klanten in de winkel en vult de voorraad aan in de winkel.

Wat je bij ons leert
Bij het Kadolokaal leer je niet alleen praktische dingen. Het is ook een veilige omgeving waarin je zelfstandiger leert zijn. Zie jij jezelf wel in een winkel staan? Misschien kun jij dan wel bij ons aan de slag.

In de buurt

Winkels
Bushalte
Restaurant

Veelgestelde vragen

Als je bij één van onze dagbestedingslocaties werkt, dan werk je van maandag tot donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 09:00 tot 12:00 uur. Er kunnen per locatie wel kleine verschillen zijn in werktijden. Natuurlijk nemen we regelmatig pauze, en er is genoeg tijd om lekker te lunchen. Bovendien doen we genoeg leuke dingen tussendoor, want harde werkers zoals jij moeten natuurlijk beloond worden!

Onze afdeling Klantcontact kan je alles vertellen over dagbesteding bij Zideris. Je kunt ze bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wil je graag eens een dagbestedingslocatie zien? Dat is geen probleem, we leiden we je met plezier rond. We vertellen je tijdens de rondleiding alles over de locatie en hoe het is om te werken bij Zideris. Een rondleiding kan bijna altijd tussendoor en je hoeft helemaal nog geen keuze te maken. Neem gerust de tijd om te bedenken of je een dagbestedingslocatie leuk vindt!

Je kunt bij ons echt van alles doen. Bij onze dagbestedingslocaties kun je je inspannen, maar ook ontspannen. We doen creatieve dingen, maar we werken ook buiten. Er is een echte kaarsenmakerij, of je kunt bijvoorbeeld werken bij de voedselbank. We hebben ook een drukkerij, een supermarkt, een lunchroom, een theetuin en een kinderboerderij. Als je het leuk vindt, kun je zelfs bij onze dagbesteding in Ouwehands Dierenpark aan de slag. We kijken naar wat je kunt en wat je leuk vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou.