Generaal Foulkesweg

Wageningen

Generaal Foulkesweg is een woonlocatie van Zideris in Wageningen. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Een eigen studio in een gezellig wooncomplex

Als je bij de Generaal Foulkesweg komt wonen, dan krijg je een eigen studio van 40 vierkante meter die je zelf mag inrichten. Je hebt een eigen badkamer en wc, en je kunt er zelf koken. Je hebt zelfs een eigen balkon. Op de begane grond zijn twaalf appartementen, met eigen douche en toilet. Op deze verdieping zit ook een ontmoetingsruimte. Hier kun je samen met je medebewoners gebruik van maken. Op de eerste verdieping zijn veertien appartementen, een aangepaste badkamer en twee ontmoetingsruimten. Op de tweede verdieping zitten veertien appartementen en een ontmoetingsruimte. In de ontmoetingsruimten kun je samen eten, koffie drinken, een spelletje doen of tv kijken. Op deze woonlocatie zit ook een dagbestedingslocatie.

Gemakkelijk te bereiken

De Generaal Foulkesweg ligt maar 500 meter van het centrum van Wageningen af. Het is dus heel goed te bereiken, ook met openbaar vervoer. Het busstation is maar vijf minuten lopen van de woning.

De hulp die je nodig hebt is altijd dichtbij

Bij de Generaal Foulkesweg doe je zoveel mogelijk zelf en maak je je eigen beslissingen. Er is begeleiding aanwezig die je kan helpen met dingen die je moeilijk vindt. 

 

Vraag hier een rondleiding aan

 

 

In de buurt

Bushalte
Winkels

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten over wonen of andere zorg bij Zideris, dan kun je Zideris Klantcontact bellen of e-mailen. Wil je graag eens een woning zien? Dan leiden we je met plezier rond en vertellen we je alles over de locatie en hoe het is om te wonen bij Zideris.

Als je bij Zideris woont, zorgen wij dat alle zorg en behandelingen voor je geregeld worden. We hebben mensen in dienst die jou heel goed kunnen behandelen en begeleiden. Ook kunnen ze goed onderzoeken wat je precies nodig hebt. We hebben gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten en tandartsen, maar ook AVG-artsen. Al onze deskundigen hebben goed contact met huisartsen.

Alle ruimten waar jij en je medebewoners gebruik van maken, worden in de nacht uitgeluisterd. Dat betekent dat onze nachtdienst op afstand (op onze hoofdlocatie in Rhenen) in de gaten houdt of alles goed gaat.

Slaapwacht

Al onze woningen hebben een slaapwacht die gebeld wordt zodra de nachtdienst denkt dat er even gekeken moet worden of alles goed gaat. Onze slaapwacht kan dan binnen een paar minuten kijken of er iets aan de hand is. Je kunt de slaapwacht ook zelf bellen als er ’s nachts iets aan de hand is. Zij komen je graag helpen, en het maakt niet uit hoe laat het is. Als het echt nodig is, kunnen we de slaapkamers ook uitluisteren. Hiervoor moeten we wel toestemming krijgen van je familie.

Nachtdienst

Op onze hoofdlocatie in Rhenen is de nachtdienst de hele nacht actief. Zij lopen rond om bewoners te verschonen of te verleggen, of andere zorg te verlenen. Horen zij een geluid dat niet klopt? Dan is de nachtdienst binnen een paar minuten op de plek waar het geluid vandaan komt om te helpen.

Gentle Teaching is onze manier van werken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers jou begrijpen, en dat jij je door ons gesteund voelt als je het moeilijk hebt. Net als ieder ander, heb jij recht op een goede relatie met de mensen om je heen. Dat je je veilig en geliefd voelt, en verbonden bent met anderen. Bij Zideris doen we ons best om je zo goed mogelijk te begrijpen. We verdiepen ons in wat je hebt meegemaakt. We kijken naar je gezondheid en de dingen waar je last van hebt. Ook verdiepen we ons in wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als we jou goed kennen en een warme, fijne band met elkaar hebben, begrijpen we elkaar veel beter. En als we je goed kennen, kunnen we je veel beter ondersteunen.