Doortastend, transparant, aandachtig, reflectief, stimulerend, duidelijk

HelderSturen: Jouw focus ligt op het ondersteunen van de zelforganiserende teams. Daarvoor benoem je heldere kaders en formuleer je duidelijke afspraken en verwachte resultaten. Het ‘hoe’ laat je aan de teams. Daarin geef je vertrouwen en verwacht je verantwoordelijkheid. Je toont hierbij persoonlijk leiderschap en stuurt op de gekozen lijn. Je draagt zorg voor een optimale inzet van mensen, de teams, materialen en middelen.

In- en externe ontwikkelingen houd je scherp in de gaten en vertaal je naar nieuwe (zorg)diensten en producten. Je zorgt dat de bedrijfsvoering van jouw cluster op orde is door het toegewezen budget te beheren en de realisatie van doelstellingen en productie te bewaken.

Tevens vertegenwoordig je de organisatie binnen de regio en onderhoud je een in- en extern netwerk.


PROFIEL

 • Een relevant HBO diploma, aangevuld met een managementopleiding.
 • Bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als manager van zelforganiserende teams, liefst in de VG zorg.
 • Je kunt anderen stimuleren en durft verantwoordelijkheid te geven en te vragen.
  Integriteit en betrouwbaarheid.
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching.
 • Kennis van het netwerk of snel eigen te maken.


AANBOD

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch werkveld.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Een jaarcontract van 32-36 uur, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste aanstelling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een werkkostenregeling tot € 450,- per jaar.


PROCEDURE

De procedure is erop gericht om een kandidaat te benoemen voor eind januari 2021. De eerste oriënterende gesprekken vinden in week 2 plaats bij K+V via MS Teams. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden maandagmiddag 25 januari plaats.


GEÏNTERESSEERD

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij "Solliciteer direct" je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage 06-5131-0178.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.