De cliënten woonachtig op de woning Berg 1 en 3 hebben uiteenlopende zorg- en begeleidingsvragen.

Solliciteer nu

Als begeleider bied je zorg op maat en blijf je mee bewegen met de cliënten: waar sommige cliënten naar dagbesteding gaan zijn er ook cliënten met een meerzorg aanvraag. Je zal dan 1 op 1 zorg bieden aan de desbetreffende cliënten. Je weet een prettige sfeer te creëren, waarin bewoners zich veilig, gezien en gehoord voelen.

Als begeleider verricht je binnen de woning diverse werkzaamheden. Het ene moment ben je bezig met het verzorgen van cliënten volgens het behandelplan, terwijl je op een ander moment op een enthousiaste manier de cliënten begeleid. Als begeleider zorg je ervoor dat de woning schoon en netjes blijft, en werk je de administratie bij. Naast deze werkzaamheden ben je ook actief (indien bekwaam) met de verpleegtechnische handelingen op de woning. Als verpleegkundige zijn er bij Zideris nog extra uitdagingen, zoals de schakel zijn tussen collega’s en medTzorg en verpleegkundig advies geven.

Dit alles doe je met een grote mate van zelfstandigheid, maar je hebt ook het vermogen om in teamverband te werken. Omdat je werkt in een zelforganiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Vind jij het leuk om meerwaarde in het leven te hebben voor mensen met een verstandelijke beperking? En heb jij een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau? solliciteer dan nu bij ons!

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Onder het motto “eigenzinnige zorg” bieden wij professionele begeleiding en ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan ben je bij Zideris aan het goede adres!

Cluster intensieve zorg biedt ondersteuning aan cliënten met een toenemende wisselende en soms complexe zorgvraag. Deze vacature is voor Berg 1 en 3. Hier wonen 13 cliënten met de leeftijd van 41-80 jaar. Kenmerkend voor het werk binnen het cluster is de aanspraak die wij doen op jouw verzorgende, verpleegkundige én begeleidende vaardigheden. Binnen de woning staat zelfredzaamheid hoog in het vaandel. Wat de cliënt zelf kan, wordt niet uit handen genomen. Wij zien het als een uitdaging om de cliënt 24 uur per dag de best mogelijke zorg te bieden.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer dan gemakkelijk door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier
We ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 24 december. De sollicitatiegesprekken zullen op 3 januari gehouden worden.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.