"Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan, waarin je de onmisbare ondersteuning biedt op gebied van diagnostiek? Dan is dit jouw uitdaging!”

Solliciteer direct!

WerkGever: Zideris is een organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Onze doelgroep is heel breed in de ernst van de verstandelijke beperking en eventuele bijkomende psychische, psychiatrische problematiek of lichamelijke beperking. We werken volgens de methodiek van Gentle Teaching waarbij companionship en onvoorwaardelijke steun voor de persoon centraal staan.


Werkzaamheden: Als psychodiagnostische medewerker bij Zideris bied je ondersteuning aan de gedragsdeskundigen binnen onze organisatie op het gebied van diagnostiek. Na verwijzing van de gedragsdeskundige stel je samen vast welke testen nodig zijn, neem je deze af, interpreteer je de uitkomsten, doe je de verslaglegging en schrijf je een conclusie. Dit alles doe je in samenwerking en afstemming met de gedragsdeskundigen.

Je verricht de administratieve en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van diagnostiek en behandeling. Je beheert het testmateriaal en draagt er zorg voor dat de materialen up to date blijven. Je bent samen verantwoordelijk voor het positioneren van de vakgroep binnen de organisatie. Jewerkt daarbij veel samen je collega’s van de vakgroep.


WerkPlek: De vakgroep heeft het terrein van Zideris in Rhenen (provincie Utrecht) als thuisbasis. Op dit terrein zijn ook de andere disciplines van het Cluster Behandeling gelokaliseerd, en bevinden zich meerdere woningen en dagbestedingen. Als je op kantoor bent, werk je dus in de directe nabijheid van een groot deel van onze cliënten. Daarnaast wonen onze cliënten in Wageningen, Veenendaal, Mijdrecht, Epe, De Bilt en Zeist. Ook wordt er begeleiding en ondersteuning geboden aan ambulante cliënten. In deze functie zal je afwisselend werken vanuit huis, in Rhenen en op onze andere locaties. 


Wat zit er in jouw rugzak?

  • Een HBO diploma toegepaste psychologie, psychodiagnostische medewerker (LOI-NIP) of je bent net afgestudeerd orthopedagoog met basisaantekening diagnostiek, geregistreerd bij de NVO
  • Werkervaring binnen het veld is een pré
  • Je bent analytisch en een kei in plannen en organiseren
  • Je werkt graag samen en hebt zin om de vakgroep verder uit te bouwen
  • Je hebt eigen vervoer en een rijbewijs

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een uitdagende rol voor 24-32 uur per week
  • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg in FWG 45
  • Een arbeidsovereenkomst van een 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • Werken in een ambitieus en multidisciplinair team
  • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en werkkostenregeling;

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Heb je zin om ons team te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons een kijkje te nemen en te solliciteren (via de sollicitatieknop). Inlichtingen over deze rol kun je inwinnen bij Suzanne Blokker-Ammeraal (Manager Behandeling) via 06-57878260.

 

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.