Op de locatie Rembrandtlaan 20 biedt een enthousiast team 24-uurs begeleiding aan jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. De locatie is gericht op groepswonen met individueel gerichte begeleiding. Met als doel een zo groot mogelijke zelfstandigheid, binnen een gestructureerde en voorspelbare dagelijkse routine.

Solliciteer nu

DoelGroep: Op deze locatie wonen cliënten met LVB en veelal een jonge sociaal-emotionele ontwikkeling. Het zijn jongvolwassenen met een leeftijd tussen de 19 en 27 jaar. Sommigen hebben aanverwante problematiek zoals autismespectrumstoornis, AD(H)D, middelenmisbruik, grensoverschrijdend gedrag en hechtingsproblematiek. De mate van zelfstandigheid is per cliënt verschillend; de ene cliënt ondersteun je bij praktische dagelijkse zaken, de ander begeleidt je op sociaal-emotioneel gebied. Binnen Zideris wordt er gewerkt volgens de grondhouding en methodiek van Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie, gelijkwaardigheid, sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Onze cliënten hebben de behoefte om onderdeel te zijn van de samenleving. Je werkzaamheden zijn steeds op die behoefte gericht. Verder kan de begeleidingsvraag erg verschillen, wat een beroep doet op flexibiliteit en vindingrijkheid. Tijdens je werk ben je dus continu aan het afstemmen op de behoefte van de individuele cliënt, maar is er ook ruimte voor het samen zijn als groep. Daarnaast draag je er zorg voor dat de leefruimtes er netjes uit zien en stimuleer je cliënten om daar ook een rol in te vervullen. Je maakt tijd vrij voor het maken van rapportages op basis van individuele begeleidingsafspraken (iedere cliënt heeft een persoonlijk ontwikkelplan) en diverse administratieve taken.

TijdVrij: Wanneer cliënten vrij zijn, besteden zij hun tijd aan hobby’s en optrekken met vrienden/groepsgenoten. Ook op de groep zijn er diverse mogelijkheden om vrije tijd zinvol in te vullen. Omdat de locatie niet ver van Zeist en Den Dolder ligt, is het mogelijk voor de cliënten om zelf een boodschap te doen, uit te gaan en gebruik te maken van alle mooie en minder mooie dingen die een stad biedt. Dit vraagt van jou een houding van alertheid, zien hoe het met de cliënten is en inschatten wanneer iemand hulp nodig heeft.

 

Wat krijg je daar voor terug:

 • Salaris (FWG 35) tussen de € 1920,- en € 2853,- bruto per maand bij een contract van 36 uur
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een mooie functie voor 24 tot 32 uur per week, aantal uur in gezamenlijk overleg
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching
 • Een mooie werkplek met fijne collega’s

 

Van jou vragen we de volgende kennis en vaardigheden:

 • Een diploma op MBO 3 of 4 niveau van een zorg gerelateerde opleiding
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
 • Affiniteit en ervaring met de doelgroep LVB
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken
 • Een flinke dosis humor, relativeringsvermogen en stressbestendigheid

 

WerkPlek: Rembrandtlaan 20 is een mooie oude villa, waar gewoond en gewerkt wordt in een warme en huiselijke sfeer. Op de begane grond bevindt zich een grote gemeenschappelijke woonkamer. Hier wordt samen gegeten, tv gekeken en spelletjes gespeeld. Cliënten hebben een eigen slaapkamer, een aantal heeft een aparte woon-en slaapkamer, en delen de sanitaire voorzieningen. Sommige cliënten koken zelf in één van de twee keukens. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van feedback.

 

Ben je enthousiast geworden?
Dan vragen we je voor maandag 28 juni te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl  

Voor vragen kun je bellen naar onze locatie Rembrandtlaan 20 (tel. 06-20874128). Je kunt ook mailen naar rembrandtlaan20@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.