Werken midden in de samenleving

Solliciteer nu

Voor onze dagbesteding het Erf zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s! Ben jij op zoek naar een mooie baan waarin je bij kunt dragen aan het persoonlijke geluk van onze cliënten? Krijg jij energie van nieuwe mogelijkheden en wil je eigen invulling geven aan je werk? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WerkDag: Elke maandag tot en met donderdag komen de cliënten vanuit verschillende woonadressen en verblijven de hele dag op de dagbesteding. Je werkdag begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Jouw werkzaamheden zijn erg divers, zoals het verzorgen van eetmomenten, ondersteuning bieden bij ADL en het geven van activiteiten. De nadruk van de activiteiten ligt op activeren, beleven en beweging. Er is ruimte voor creatieve activiteiten, maar ook rust zodat oudere cliënten van hun oude dag kunnen genieten. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Daarnaast maak je tijd vrij om rapportages, mails en andere informatie te lezen en te verwerken.

OpenBlik: De cliënten variëren in leeftijd van jong naar oud en hebben uiteenlopende begeleidingsvragen. Hierbij gaan wij uit van ieder zijn eigen mogelijkheden. Daarbij worden individuele doelen nagestreefd, voor ieders persoonlijk geluk. Door de Corona periode is de samenstelling van de dagbestedingsgroep veranderd. Daarom zijn we nog aan het ontdekken welke wensen en mogelijkheden er binnen de groep zijn. Samen zijn we hierin in ontwikkeling en is er dus alle ruimte voor eigen invulling.

 

Wat wij bieden

 • Een mooie functie voor 21 uur per week. Omdat we op zoek zijn naar twee nieuwe collega’s zal één collega starten per 15 augustus en de andere per 1 september (ivm inwerken)
 • Salaris (FWG 35) tussen de € 1920,- en € 2853,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching
 • Een prachtige werkplek midden in de samenleving

 

Wat zit er in je bagage ?                                                                                                                         

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je kunt zowel goed zelfstandig, als in teamverband, werken
 • Je bent collegiaal, nieuwsgierig en neemt initiatief
 • Flexibiliteit is een pre

 

WerkPlek: Dagbesteding het Erf is gevestigd in een wijkcentrum in Veenendaal. In het centrum zit ook een restaurant, kerk en zalencentrum. De dagbesteding bevindt zich op een plein met allerlei winkels, waaronder de supermarkt “Onze Winkel” van Zideris. Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame werkplek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen.

Je komt te werken in klein team van vier directe collega’s, samen maken jullie deel uit van het zelf organiserende team dagbesteding Veenendaal. Dit team bestaat uit zestien medewerkers, werkzaam op zeven locaties. Je bent dus niet alleen verantwoordelijk voor het Erf, maar we zijn samen verantwoordelijk voor de gehele dagbesteding in Veenendaal. Samenwerken is daarin dus erg belangrijk. Maandelijks is er overleg met het hele team, waar nodig sluiten dan collega’s van woningen, clustermanager, teamcoach of andere disciplines aan.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor vrijdag 18 juni te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 7 juli. Aanvullend kan je uitgenodigd worden voor een meeloopdienst op 12 of 13 juli.

Voor vragen kun je via de receptie bellen (088-5132513) met Chris Hoesen of Melissa Verhaar (Begeleiders dagbesteding). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.