"Ben jij een matchmaker in hart en nieren, nieuwsgierig van aard en én wil je daarnaast ook sparringpartner zijn voor interne stakeholders? Dan is dit jouw job!"

Solliciteer direct!

Corporate Recruiter voor 28 tot 36 uur

 

Werkzaamheden; Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces en zet je jouw expertise in om vakbekwame kandidaten te matchen aan Zideris. Hierbij adviseer je leidinggevenden gevraagd en ongevraagd over het proces en ondersteun je ze bij de uitvoering hiervan. Jij als vacaturemanager, houdt de regie tijdens het gehele proces en zorgt hiermee voor een optimaal verloop van de kandidatenreis. Een leuke, veelzijdige job dus waar je jouw creativiteit en ideeën goed in kwijt kunt!

Om de juiste zorg te kunnen blijven leveren, is het vinden en binden van nieuw talent aan Zideris van essentieel belang. Door jouw opgedane kennis en ervaring binnen recruitment, kun je als geen ander adviseren welke stappen er gezet moeten worden om in deze moeilijke markt de juiste talenten te verbinden aan Zideris. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen vind jij voor elk talent de juiste plek!

Je hebt een proactieve rol bij het schrijven van vacatureteksten, het voeren van screeningsgesprekken en bent een goede gesprekspartner voor zowel kandidaten als interne stakeholders. Daarnaast zet je ook verschillende kanalen in om kandidaten te vinden; denk hierbij aan jouw eigen netwerk, de Zideris website, intranet en onze social media kanalen.

Als kers op te taart adviseer je ook nog binnen recruitment thema’s als; employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en procesverbetering. Je schuift hiervoor onder andere aan bij verschillende projectgroepen, waarbij je recruitment vertegenwoordigt. Daarbij werk je uiteraard intensief samen met de zelforganiserende teams en de clustermanagers. We kunnen met trots zeggen dat Recruitment binnen Zideris een onmisbare schakel vormt binnen de organisatie en dat jouw werk écht belangrijk is.

SamenWerken: Als Corporate Recruiter behoor je tot het gezellige en ambitieuze team P&O. Dit bestaat uit gedreven administratief medewerkers en specialisten. P&O is een zelf organiserend team, waarin iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en zorgt dat werkzaamheden op orde zijn. Je werkt zelfstandig, maar zoekt ook zeker de samenwerking op. Met een open houding leer je van eventuele feedback en met respect geef je deze aan de ander.

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende functie voor 28 tot 36 uur per week op een prachtige locatie in Rhenen
 • Salaris FWG 50 tussen de € 2728,- en € 3894,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Een rol die hybride is in te vullen, voor een optimale werk- en privé balans
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching

Wat zit er in je bagage?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring
 • Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem en je kunt je eigen werkzaamheden prima zelfstandig uitvoeren
 • Je bent in het bezit van vaardigheden als; luisteren, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en kunt belangentegenstellingen overbruggen
 • Je hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden en bent een goede gesprekspartner op elk niveau
 • Je hebt bij voorkeur kennis van werving- en selectietools en wervingsprocessen in de veranderende arbeidsmarkt

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer dan voor 6 december , door te klikken op de onderstaande button. We kunnen niet wachten om je te leren kennen! Voor vragen over de vacature, kun je via de receptie bellen met Recruitment op tel. 088-5132513.

 

Solliciteer direct!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.