Wij, het team van Berg 6-Laar 4, zijn op zoek naar een nieuwe collega Verpleegkundige. Ben jij de verpleegkundige met een diploma op minimaal MBO-4 niveau en een geldige BIG registratie?

Solliciteer nu

Heb je affiniteit met de doelgroep en ben je flexibel om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken? Lees hieronder dan de drie overtuigende redenen waarom je onze nieuwe collega zou willen worden!

Reden 1: In deze functie ben je zowel verpleegkundige als begeleider

Dat betekent dat je jouw verschillende kwaliteiten optimaal kunt inzetten. Je draait voornamelijk diensten van zeven/acht uur waarin je bezig bent met ADL, het bieden van begeleiding en het uitvoeren van verpleegkundige handelingen. Door de toenemende zorgvraag zijn deze handelingen heel divers. Zo heb je te maken met wondzorg, medicatie via sonde, stoma’s en diabetes. Door de verstandelijke beperking van de cliënten is het daarbij de uitdaging om contact met hen te maken. Jij zorgt voor nabijheid en laat cliënten merken dat zij begrepen worden. Jouw dag is geslaagd als je weet dat de cliënten zich gezien en gehoord voelen en daardoor de dag goed doorkomen.

Reden 2: Binnen ons zelforganiserende team staan we samen sterk

Je komt te werken in ons sterke en stabiele team van 15 collega’s. Het is onze kracht om samen de schouders eronder te zetten en er voor elkaar te zijn. Je werkt dan ook altijd samen met een andere collega op de locatie. We leren van en met elkaar door open communicatie, en kunnen waar nodig hulp vragen van andere disciplines (zoals de vakcoach, gedragskundige en teamcoach).

Als verpleegkundige bij Zideris ben je de schakel tussen collega’s en medTzorg en geef je verpleegkundig advies. Je krijgt daarvoor een triage training en wordt geschoold in de relevante bekwaamheden.

Reden 3: Werken met twee doelgroepen op één locatie

De locatie bevindt zich op een rustig en groen terrein aan de rand van Rhenen. Het zijn twee woningen onder één kap met de naam Berg 6-Laar 4. Op elke woning wonen zeven cliënten met een leeftijd tussen 44 en 92 jaar. De doelgroep per woning is heel verschillend. De ene groep is non-verbaal en zijn meerdere cliënten rolstoel gebonden. De andere groep is juist heel verbaal waar veel interactie mogelijk is. Door deze combinatie is er elke dag veel afwisseling in jouw werk en kan je verschillende kwaliteiten inzetten.

Ben je overtuigd? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteer voor vrijdag 27 september door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.