Ben jij een echte aanpakker die de organisatie door en door kent?

Solliciteer nu

Hoe zien je werkzaamheden als Medewerker Servicedesk er uit?

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de facilitaire organisatie binnen Zideris. Alle vragen vanuit de zelfsturende teams en medewerkers komen binnen bij de servicedesk. Jij biedt ondersteuning door vragen te beantwoorden of uit te zoeken en je bewaakt het proces.

Jouw bijdrage binnen de organisatie betreft o.a. onderstaande werkzaamheden:

 • Zorgdragen voor registratie van alle vragen, opmerkingen, suggesties en klachten;
 • Zorgdragen voor het beantwoorden en oplossen van vragen;
 • Leveren van een bijdrage aan procesverbetering vanuit de signaalfunctie;
 • Informatie verzorgen aan teams en medewerkers organisatie;
 • Controle functie op diverse zaken die betrekking hebben op “Veiligheid”.

Een ander onderdeel van deze functie is de distributie van goederen en pakketten. Omdat het om diverse pakketten gaat, zowel in zwaarte als in omvang, is het belangrijk dat je fysiek fit bent.

 Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris FWG 25 tussen de € 1733,- en € 2495,- per maand bij een contract van 36 uur;
 • Een afwisselende functie voor 20 tot 24 uur per week (dinsdag is een vaste werkdag);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar; dit kan je inzetten voor bijv. een sportabonnement;  
 • Een prachtige werkplek in een bosrijke omgeving.

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Brede kennis van facilitaire processen en de Zideris-organisatie;
 • Kennis en vaardigheden van gangbare kantoorsoftware en relevante applicaties en informatiesystemen;
 • Procesmatig en overstijgend kunnen denken;
 • Denken in oplossingen;
 • Fysiek zware werkzaamheden kunnen uitvoeren;
 • In bezit van een rijbewijs. 

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

Je werkt op het terrein van Zideris in een bosrijke omgeving aan de rand van Rhenen. De afdeling Facilitaire Dienst maakt deel uit van de sector Organisatieondersteuning. De afdeling bestaat uit Technische- en Tuindienst, Maaltijdvoorziening, Catering, Magazijn, Inkoop, Wasvoorziening, Schoonmaak en  Receptie.

Je vormt met de twee andere medewerkers een zelforganiserende team binnen de Facilitaire Dienst en samen zorg je voor een optimale facilitaire dienstverlening.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 14 augustus te solliciteren door jouw motivatie en CV te mailen naar vacature@zideris.nl We nemen jouw sollicitatie direct na ontvangst in behandeling en zullen zsm contact met je opnemen voor het inplannen van een gesprek.

Voor vragen kun je via de receptie tel. 088 5132513 bellen met Hanneke Ensink (Senior medewerker facilitaire dienst). Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl  

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.