Vind jij het waardevol om meerwaarde te hebben in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Cluster Zorg is op zoek naar een Verpleegkundige.

Solliciteer nu

Binnen Berg 6-Laar 4 is er veel aandacht voor zowel de psychische als de lichamelijke zorg van cliënten. Je werkzaamheden zijn daardoor erg divers. Het ene moment ben je bezig met het verplegen en verzorgen van cliënten volgens het behandelplan. Terwijl je op een ander moment op een enthousiaste manier begeleiders adviseert, instrueert en bekwaamt op verpleegkundig gebied. Verder zorg je er voor dat de protocollen up to date zijn. Dit heeft als doel om alle betrokkenen op de hoogte te houden van relevante informatie omtrent de zorgverlening aan cliënten.

Je hebt een nieuwsgierige, open en lerende houding. Je ziet wat de cliënt nodig heeft en kent zijn of haar signalen. Je begrijpt een blik of een geluid en doet je best om iedere cliënt de aandacht en verzorging te geven, die deze helpt om gelukkig te kunnen zijn.

Je maakt tijd vrij voor huishoudelijke taken, het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke informatie. Je werkt in een zelf organiserend team waar je verantwoordelijk bent voor de taken die in jouw dienst voortkomen.

Hierbij stellen we je nieuwe werkplek voor

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Onder het motto “eigenzinnige zorg” bieden wij professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan ben je bij Zideris aan het goede adres!

Cluster Zorg biedt ondersteuning aan cliënten met een toenemende wisselende en soms complexe zorgvraag. Kenmerkend voor het werk binnen het cluster is de aanspraak die wij doen op jouw verzorgende, verpleegkundige én begeleidende vaardigheden.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan kan je gemakkelijk solliciteren door voor vrijdag 30 augustus as. te mailen naar vacature@zideris.nl De gesprekken zullen op dinsdag 3 september plaatsvinden.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.