Werken bij het cluster IB betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren, en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Solliciteer nu

Voor een ochtenddienst sta je vroeg op om onze cliënten te wekken. Je helpt hen samen met je collega bij het opstaan, aankleden en ontbijten, zodat zij op de afgesproken tijd op de dagbesteding zijn. Eenduidigheid is belangrijk voor deze kwetsbare cliënten. Soms is een cliënt onrustig of heeft last van spanning. Je staat stevig in je schoenen en je weet wat je kunt doen om de cliënt te helpen om weer tot rust te komen.

Een avonddienst begint rond half vier als de cliënten weer terug komen naar de woning. Je verwelkomt hen en je geeft hen de aandacht en verdere zorg zoals is afgesproken. Daarnaast zorg je er voor dat de cliënt en de woning er verzorgd uit zien. In het weekend zijn de cliënten vrij en heb je meer tijd om recreatieve activiteiten te doen.

Werken bij het cluster IB betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren, en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Hierbij stellen we je nieuwe werkplek voor

Cluster Intensieve Begeleiding ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze vacature is voor Laar 5. Bij Laar 5 wonen zeven eigenzinnige volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben te maken met psychiatrische problematiek, zoals autisme. Veelal is er sprake van gedragsproblematiek. Een aantal cliënten vraagt van de begeleider ondersteuning bij de ADL.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer gemakkelijk voor 27 augustus door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 3 september. 

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.