In deze rol ligt de nadruk op het verlenen van op hoog niveau secretariële ondersteuning, organisatorische taken en communicatie.

Solliciteer nu

Hoe zien je werkzaamheden als Directiesecretaresse er uit?

Als ervaren directiesecretaresse ben je een belangrijke spil binnen Zideris. In deze rol ligt de nadruk op het verlenen van op hoog niveau secretariële ondersteuning, organisatorische taken en communicatie.

Jouw bijdrage binnen deze organisatie betreft o.a. onderstaande werkzaamheden:

 • Secretariaat: complex agendabeheer, in- en uitgaande e-mails en post;
 • Voorbereiden en verslaglegging van structurele en incidentele vergaderingen;
 • Bewaken van planning en actiepunten;
 • Planning afspraken/vergaderingen van de directeur en drie sectormanagers;
 • Organiseren van activiteiten, evenementen, jubilea etc.;
 • Het zelfstandig afhandelen van correspondentie en het bewaken van de follow up;
 • Archiefbeheer: fysiek en digitaal;
 • Aanspreekpunt voor interne collega's en externen;
 • Overige ad-hoc secretariële werkzaamheden.

Wil jij de steun en toeverlaat zijn van de Directie en management? Dan zien we jouw reactie graag verschijnen!

Wat krijg je daar voor terug?

Bij deze eigenzinnige organisatie, in de regio Rhenen, zal je kennis maken met collega's die met een groot hart en bevlogenheid werken. De cultuur is warm, sfeervol en toegankelijk. Een innovatieve organisatie die altijd en met z’n allen, streeft naar nog betere cliëntenzorg. Je komt te werken op de eerste verdieping van het Dienstencentrum van Zideris.

Salaris (FWG 45) tussen € 2085,- en € 3189,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

 De ervaren directiesecretaresse die wij zoeken denkt mee en vooruit. Jij kan verbanden leggen en de consequenties overzien. Met jouw tact en goed gevoel voor verhoudingen bouw jij snel een goede relatie op en weet jij zaken voor elkaar te krijgen.

Jij neemt de volgende ervaring, kennis en competenties mee:

 • HBO werk/denk niveau (bij voorkeur met een relevante secretariële opleiding);
 • Relevante ervaring in een soortgelijke rol als (directie) secretaresse/management assistent;
 • Goede contactuele vaardigheden, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (een taaltest zal onderdeel zijn van de selectieprocedure);
 • Je beschikt over ruime ervaring in het werken met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint);
 • Parttime: 28 tot 32 uur in de week beschikbaar.

Jij bent in staat om in een professionele omgeving organisatorische ondersteuning te leveren van kwalitatief hoog niveau. Je kunt goed prioriteiten stellen in een veel aspecten omvattend takenpakket. Je neemt initiatief en je bent nauwkeurig, flexibel en betrouwbaar.

Ben je geïnspireerd?

Dan vragen we je voor 8 juli te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl

Voor vragen kun je bellen naar Mirjam van Buuren (seniormedewerker P&O) of Bianca Bönisch (medewerker P&O) 088 5132513.

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.