Voor de nacht zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Geen nacht is hetzelfde en elke nacht is een nieuwe uitdaging!

Solliciteer nu

Ook tijdens de nacht (van 22.15 uur tot 7.15 uur) hebben cliënten ondersteuning nodig. Via het zorgsysteem inventariseer je vanuit het dienstencentrum de zorg- en begeleidingsvragen die voorkomen in de woningen op hetzelfde terrein en stuur je je collega’s aan. Er worden ook cliënten op externe locaties van Zideris via het zorgsysteem uitgeluisterd. Wanneer op deze externe locaties hulp geboden moet worden, bel je de slaapdienst en adviseer je deze medewerker bij het oplossen van de hulpvraag. Naast de zorgvragen die via het zorgsysteem binnenkomen, bied je ook vaste zorg aan op verschillende tijden in de nacht.

Als verpleegkundige in de nacht heb je een adviserende rol binnen de 24 uurs zorg en handel je volgens het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Bij een acute verpleegkundige zorgvraag handel je volgens Triage om de urgentie te bepalen. We werken met een digitaal rapportage systeem, naast een mondelinge overdracht ’s avonds en in de ochtend. Met de overige disciplines onderhouden we regelmatig contact via mail en aanwezigheid op MDO’s. Tijdens de nachtdienst werk je samen met drie collega’s, waarvan één andere verpleegkundige en twee begeleiders. Je gaat steeds wisselend met zijn tweeën over het terrein om de benodigde zorg te geven. Daarnaast werk je met de uitluistercomputer, beantwoord e-mails of verricht andere administratieve werkzaamheden.

Hierbij stellen we je nieuwe werkplek voor

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Onder het motto “eigenzinnige zorg” bieden wij professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan ben je bij Zideris aan het goede adres!

Je komt te werken in een team van 14 nachtmedewerkers, waarvan iedere nacht twee verpleegkundigen en twee begeleiders werken. In de nacht werk je zonder aanwezigheid van een leidinggevende en wordt er een beroep gedaan op je vindingrijkheid, creativiteit en verpleegkundige kennis.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Solliciteer gemakkelijk voor maandag 19 augustus door te mailen naar vacature@zideris.nl of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.