Ons team zoekt een nieuwe collega!

Solliciteer nu

Hoe zien je werkzaamheden als persoonlijk begeleider er uit?

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten en ondersteun je hen om de regie over hun eigen leven te houden. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt dit actueel. Je vertaalt de beschreven doelen naar dagelijkse zorg en begeleidingsactiviteiten. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt, waarbij je steeds de zorgvraag van de cliënt op je netvlies hebt.                                                                                   

Je zorgt dat indicatieaanvragen op orde zijn. Je maakt tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke administratie. Als persoonlijk begeleider heb je een coachende rol binnen ons team wat betreft de inhoudelijke zorg. Je hebt een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding.

Natuurlijk werk je als persoonlijk begeleider ook mee in de dagelijkse ondersteuning van de bewoners. Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de bewoners bij hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een sterk zelf organiserend team. 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende functie voor 32 uur per week;
 • Salaris (FWG 40) tussen de € 1963,- en € 2902,- per maand bij een contract van 36 uur;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % en onregelmatigheidstoeslag;
 • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. een (elektrische) fiets;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Een mooie werkplek met betrokken collega’s.

Wat houdt jouw vakmanschap in?

 • Ervaring met de doelgroep;
 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO-4 of HBO niveau;
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken;
 • Je bent een verbinder die tegen stress kan, goed kan reflecteren en een dosis humor meebrengt.

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

Cluster Zeist bestaat uit drie woonhuizen, dagbesteding en ambulante zorg. Deze vacature is voor de locatie Rembrandtlaan 22. Dit is een prachtige villa op een groen terrein, met o.a. een voetbalveld, paardenwei en zwembad. Op deze locatie hebben de cliënten ieder een eigen slaapkamer en zijn er twee keukens en twee huiskamers.

De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is. Werken bij het cluster Zeist betekent een uitdagende functie in het midden van de maatschappij.


Ben je geïnspireerd door het voorgaande?
Dan vragen we je voor dinsdag 14 juli gemakkelijk te solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl 

Na jouw sollicitatie ontvang je zo snel mogelijk bericht over de verdere procedure.

Voor vragen kun je bellen met het team van Rembrandtlaan 22, 06-23433127. Je kunt ook mailen naar vacature@zideris.nl

 

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.