“Snel kunnen schakelen, rust kunnen bieden, mee bewegen met de cliënt, geen dag het zelfde, humor

Solliciteer nu

                                         

                                                           

 …..omdat je energie krijgt van nieuwe uitdagingen

Cluster Intensieve Begeleiding ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Begeleidende vaardigheden ten aanzien van cliënten met gedragsproblematiek spelen binnen dit cluster meer dan elders een belangrijke rol.

Cliënten hebben behalve een verstandelijke beperking, te maken met psychiatrische problematiek, zoals autisme, adhd, hechtingsstoornis. Veelal is er sprake van gedragsproblematiek. De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie en gelijkwaardigheid, en sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is. Werken bij het cluster IB betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Het cluster IB bestaat uit 6 woningen en 4 groepen dagbesteding. Iedere woning en iedere dagbestedingsgroep heeft zijn eigen karakter, en specifieke doelgroep. Er ontstaat in meerdere teams vacature ruimte. Binnen het cluster wordt integraal gewerkt.

Voor meer informatie over de verschillende woningen en dagbestedingsgroepen van Cluster IB wordt verwezen naar de website van Zideris

 …omdat samenwerken bij je past

Binnen IB werk je in een betrokken team, waar collega’s voor elkaar klaar staan. Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en waar teamleden elkaar aanvullen. We werken multidisciplinair, het ondersteuningsteam staat altijd klaar om mee te denken in oplossen van complexe situaties.

 Wat krijg je ervoor terug?

  • Een jaarcontract voor min. 24 uur en max. 36 uur per week. Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
  • Salaris FWG 40 tussen € 1963,- en € 2902,- per maand bij een contract van 36 uur;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je inzetten voor bijv. het kopen van een (elektrische) fiets;
  • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;

 En wat verwachten jullie dan van mij?

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
  • Enkele jaren werkervaring als begeleider complexe doelgroep;
  • Kennis van autisme en psychiatrische beelden;
  • Je verbonden voelen met de methode Gentle teaching;
  • Je kunt onregelmatige en weekenddiensten draaien;

Dit is de perfecte functie voor mij! Hoe kan ik solliciteren?

Dat kan heel gemakkelijk door te mailen naar vacature@zideris.nl.

We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 20 juli 2020

 Wacht, ik heb toch nog een vraag…

Voor vragen kun je via onze receptie (088 5132513) bellen met één van de begeleiders van de woningen. Heb je algemene vragen over Zideris of het cluster Intensieve Begeleiding, dan kan je vragen naar Jenny Joossen, Clustermanager Cluster Intensieve Begeleiding.

Je kunt natuurlijk ook mailen naar vacature@zideris.nl

 

Sollicitatieformulier

Op welke vacature wil je solliciteren?
Voeg hier je CV toe
Voeg hier je motivatiebrief toe
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons solliciteren door te mailen naar vacature@zideris.nl of door het sollicitatieformulier onder aan een vacature in te vullen.

Omdat we in zelforganiserende teams werken wordt jouw sollicitatie niet centraal behandeld, maar doorgestuurd naar het team waar de vacature uitstaat. Als zij je selecteren, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek. Als jij er een goed gevoel bij hebt en ons team ook kan er een meeloopdienst worden ingepland. Zo kun je het werk zelf ervaren, en kan ons team zien of je past binnen de organisatie.

Bevalt alles nog steeds van beide kanten, dan word je door jouw toekomstige clustermanager en/of P&O-afdeling uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Komen we er naar ieders tevredenheid uit? Dan is dit het moment waarop we je feliciteren met je nieuwe baan!

Zodra we jouw originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben ontvangen en in ons systeem hebben doorgevoerd, kun je bij ons aan de slag. De afdeling P&O vraagt de VOG voor je aan op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Deze aanvraag krijg je per e-mail van ons doorgestuurd, zodat je direct de benodigde vervolgstappen kunt zetten. Natuurlijk vergoeden wij de kosten van de aanvraag van de VOG. De vergoeding vind je terug op je eerste loonstrook.

Gentle Teaching komt er in het kort op neer dat je werkt op een warme, betrokken, maar ook professionele manier. Je begeleidt mensen die onze hulp nodig hebben vanuit een zorgvuldig opgebouwde relatie en gelijkwaardigheid. Je geeft sturing of je begrenst alleen wanneer dit voor het welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Gentle Teaching is méér dan een belofte of een methodiek; het is een grondhouding die al onze medewerkers zich eigen maken. Sinds 2010 krijgen alle medewerkers van Zideris een basistraining in Gentle Teaching. Elk jaar volg je verdiepingstrainingen. Deze trainingen worden gegeven door medewerkers die hier speciaal voor zijn opgeleid.

Meer weten over Gentle Teaching? Lees dan verder op deze pagina.