''Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige plek met de ruimte om te zijn wie je bent. Zideris Epe is volop in ontwikkeling en groeit door. Daarom zijn we op zoek naar (persoonlijk) begeleiders die warm lopen om te helpen bouwen & ontwikkelen''

Solliciteer nu!

EigenZinnig: Net buiten Epe bevinden zich meerdere woningen voor (jong)volwassenen met 24-uursbegeleiding. Met iedere bewoner wordt gewerkt aan perspectief; door werk, school of een andere vorm van zinvolle dag invulling. Dat kan vanuit het eigen arbeidstrainingscentrum, bij een werkgever of ander initiatief in de omgeving. Waar nodig zetten we behandeling in en ondersteunen we binnen het sociale netwerk.

JouwExpertise: Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert je de bewoners in hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Jouw expertise ligt bij voorkeur op het snijvlak van vg, jeugdzorg en/of ggz, waardoor je begeleiding op maat kunt bieden. Je bent een stabiele persoonlijkheid met de nodigde (levens)ervaring, waardoor je rust, veiligheid en perspectief kunt creëren – en plezier!

DoelGericht: In Epe wonen (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en veelal aanvullende vraagstukken zoals bijvoorbeeld autisme en/of hechtingsproblematiek.

De ondersteuning wordt vorm gegeven volgens de methode Gentle Teaching

Op deze groep werk je voornamelijk in de avonduren. Ook heb je af en toe weekend- en slaapdiensten. Tijdens deze diensten ben je samen met nog een collega verantwoordelijk voor meerdere woningen. Je zult naast jouw persoonlijke taken ook team-taken toegewezen kregen. Deze taken vinden gewoon plaats binnen jouw dienst.

Haal jij van nature een positieve energie uit het werken met deze specialistische doelgroep, lever je graag een actieve bijdrage aan groei en ontwikkeling en ben je een echte teamplayer, dan komen we graag in contact met je!

Wat krijg je daar voor terug?

  • Salaris Begeleider (FWG 35) tussen de € 2110,- en € 3009,- per maand bij een contract van 36 uur;
  • In gezamenlijk overleg bespreken we hoeveel uur je per week gaat werken, er is veel mogelijk!
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast;
  • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen;
  • Ruim aanbod aan cursussen en coaching.

Wat zit er in jouw bagage?

  • Een zorg gerelateerd (zoals VIG, MZ of SPW) diploma op minimaal MBO-3 niveau;
  • Ervaring met de doelgroep, bekend met verzorgen van cliënten;
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken;
  • Je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching.

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je voor 31 januari te solliciteren via de sollicitatie knop. Als we je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij snel contact met je op! Voor vragen kun je bellen met Veronique Meijer (Clustermanager) via tel. 088 5132513. Je kunt ook mailen naar: vacature@zideris.nl. 

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.